Μπόρις Μπέκερ: Παντρεύτηκε για 3η φορά στα 56 του ο θρύλος του τένις - Η εντυπωσιακή σύζυγός του, κόρη πρώην υπουργού

Μπόρις Μπέκερ: Παντρεύτηκε για 3η φορά στα 56 του ο θρύλος του τένις - Η εντυπωσιακή σύζυγός του, κόρη πρώην υπουργού

Ο Γερμανός τενίστας που το 2022 φυλακίστηκε για φοροδιαφυγή παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Λίλιαν Καρβάλιο, στην Ιταλία

boris_lilian
Ο Μπόρις Μπέκερ, ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του παγκόσμιου τένις, έγραψε ιστορία στα γήπεδα, όμως η ζωή του περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από θριάμβους στο γρασίδι του Wimbledon. Η καριέρα του ήταν γεμάτη διακρίσεις, αλλά η πορεία του εκτός γηπέδου σημαδεύτηκε από οικονομικές δυσκολίες και προσωπικές αποτυχίες.

Τώρα θέλει να γυρίσει σελίδα στην ζωή του, κάνοντας έναν τρίτο γάμο. O Μπόρις Μπέκερ παντρεύτηκε την Λίλιαν Ντι Καρβάλιο Μοντέιρο μετά από 4 χρόνια σχέσης.


Κλείσιμο
Η Λίλιαν γεννήθηκε στο νησί Σάο Τομέ και Πρίνσιπε που είναι στον κόλπο της Γουινέας και ο πατέρας της, Βίκτορ Μοντέιρο, υπήρξε πολιτικός και υπουργός άμυνας του κράτους. Μάλιστα το 2014 είχε βάλει υποψηφιότητα και για πρόεδρος της χώρας! Η 33χρονη έχει τρία πτυχία, μεταξύ των οποίων μεταπτυχιακό στις Αφρικανικές Σπουδές από τη Σχολή Αφρικανικών και Ανατολικών Σπουδών του Λονδίνου και μιλάει πέντε γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά και πορτογαλικά.


Η Λίλιαν στέκεται στο πλευρό του Μπέκερ από το 2020, μια δύσκολη περίοδο για εκείνον λόγω των νομικών του προβλημάτων. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο τενίστας, η νεαρή κοπέλα παρέμεινε υποστηρικτική, και η σχέση τους κατέληξε στον γάμο, που πραγματοποιήθηκε σε μια ήρεμη τελετή. Η Λίλιαν έχει βοηθήσει τον Μπόρις να διαχειριστεί τις προκλήσεις που του παρουσιάστηκαν μετά τη φυλάκισή του, καθώς συνέχισε να τον υποστηρίζει τόσο κατά τη διάρκεια της δίκης του το 2022, όσο και μετά την απελευθέρωσή του.

boris_lilian_2


Το ζευγάρι έφτασε στη Γένοβα την Παρασκευή, με τη γαμήλια τελετή να πραγματοποιείται το Σάββατο στο Πόρτο Φίνο. Σε αυτή παρεβρέθησαν 150 επισκέπτες. Ανάμεσά τους ήταν και ο πρόεδρος της ATP, Αντρέα Γκαουντέντσι, ο πρώην θρύλος του ολλανδικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου, Ρουντ Γκούλιτ, αλλά και oι Νόα και Ελίας Μπέκερ, γιοι του 56χρονου από τον πρώτο του γάμο.

cake_wedding_
wedding_
boris_father_lilian_



Ο γάμος τους σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του Boris Becker, που προσπαθεί να βρει σταθερότητα και ισορροπία μετά από χρόνια έντονης προσωπικής αναταραχής.


Ο Μπέκερ αποσύρθηκε από το επαγγελματικό τένις το 1999, όμως η ζωή του εκτός των γηπέδων ήταν γεμάτη προκλήσεις. Παρά τη μεγάλη του επιτυχία, αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα, τα οποία οδήγησαν σε προσωπικές και νομικές περιπέτειες. Το 2002 καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή στη Γερμανία και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κεφάλαια της ζωής του Μπέκερ ήταν η χρεοκοπία του το 2017. Ο διεθνούς φήμης αθλητής αναγκάστηκε να δηλώσει πτώχευση στο Ηνωμένο Βασίλειο, με χρέη που ξεπερνούσαν τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Η οικονομική του κατάσταση επιδεινώθηκε από άστοχες επενδύσεις, υψηλά έξοδα διαβίωσης και ακριβούς νομικούς αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του διαζυγίου του με την Barbara Feltus το 2001.

Νομικές περιπέτειες και φυλάκιση

Η πτώχευση του δεν ήταν το τέλος των νομικών του προβλημάτων. Το 2022, ο πρώην πρωταθλητής καταδικάστηκε για απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων και παραπλάνηση των αρχών σχετικά με την πτώχευσή του. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2,5 ετών από βρετανικό δικαστήριο. Η απόφαση αυτή συγκλόνισε τον κόσμο του αθλητισμού, καθώς πολλοί θεωρούσαν τον Μπέκερ έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές της γενιάς του, που δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους προβλήματα.

Σήμερα, ο Μπόρις Μπέκερ προσπαθεί να ανακτήσει τη ζωή του, αλλά η πορεία του από την κορυφή του αθλητικού κόσμου μέχρι την πτώχευση και τη φυλάκιση, αποτελεί μια δραματική υπενθύμιση του πώς ακόμη και οι μεγαλύτεροι αθλητές μπορούν να αντιμετωπίσουν τα πιο δύσκολα προσωπικά εμπόδια.

Ειδήσεις σήμερα:

Απάντηση Φον ντερ Λάιεν στην επιστολή Μητσοτάκη: Στόχος να πέσουν οι τιμές ενέργειας στην Ευρώπη

Βίντεο – ντοκουμέντα δείχνουν τον εγκλωβισμό των τουριστών στο Φαράγγι της Σαμαριάς μετά το μπουρίνι


Έφηβη σκοτώνει τη μητέρα της και στέλνει άνετη SMS από την κουζίνα του σπιτιού της στο Μισισιπί - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης