ΑΕΚ: Ο Μάριος Ηλιόπουλος στην OPAP Arena μαζί με τον Μαρσιάλ

ΑΕΚ: Ο Μάριος Ηλιόπουλος στην OPAP Arena μαζί με τον Μαρσιάλ

Ο Μαρσιάλ είναι και με τη βούλα παίκτης της ΑΕΚ με τον Γάλλο επιθετικό να επισκέπτεται την OPAP Arena παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου

Martial_OPAP
Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Αντονί Μαρσιάλ με την Ένωση να ενεργοποιεί τη μεταγραφή - βόμβα του 28χρονου Γάλλου επιθετικού, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2027.

Martial_OPAP1
Martial_OPAP2


Ο Μαρσιάλ, ο οποίος επέλεξε τον αριθμό «26» στη φανέλα, στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως η ΑΕΚ αποτελεί μια ευκαιρία για τον ίδιο, εκφράζοντας την επιθυμία να κατακτήσει τρόπαια με τους κιτρινόμαυρους και να κάνει μαζί με τους συμπαίκτες του χαρούμενο τον κόσμο της ομάδας.

Κλείσιμο
Martial_OPAP3
Martial_OPAP4


Ο 28χρονος Γάλλος επιθετικός κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του στην OPAP Arena συναντήθηκε και με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο, με τον οποίο άλλωστε δείπνησε και το βράδυ της Τετάρτης, αμέσως μετά την άφιξή του στην Αθήνα.

Martial_OPAP5


Ο Μάριος Ηλιόπουλος έδειξε στον Γάλλο σταρ τους χώρους του γηπέδου, ενώ στο πλαίσιο της παρουσίασης έβγαλαν φωτογραφίες και βίντεο και στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena, με τον Μαρσιάλ να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης