Θέλει να αγοράσει τη Ναντ ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ

Θέλει να αγοράσει τη Ναντ ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ

Ακόμη ένας γαλλικός σύλλογος ετοιμάζεται να περάσει σε ενεργό ποδοσφαιριστή

alexander-arnold
Βλέψεις για να αποκτήσει τη δικιά του ομάδα έχει ο δεξιός μπακ της Λίβερπουλ και της εθνικής Αγγλίας, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της «L' Equipe» ετοιμάζεται να κάνει μπάσιμο για μετοχές στη Ναντ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας, ο ΤΑΑ εξέταζε τις επιλογές του το προηγούμενο διάστημα και ανάμεσα στις υποψήφιες ήταν τόσο η ιστορική Σεντ Ετιέν όσο και η Χάβρη, ωστόσο όλα δείχνουν πως πλέον στρέφεται προς Ατλαντικό μεριά.

Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, ο Άγγλος διεθνής -που έχει ήδη μειοψηφικό πακέτο μετοχών στην Alpine F1 Team- θέλει να αγοράσει πακέτο και στα «καναρίνια» μέσω επενδυτικού γραφείου που έχει ο ίδιος με τον πατέρα του, Μάικλ Άρνολντ, στο Λονδίνο.

Αυτό βασίζεται στις ήδη τρεις συναντήσεις που θα έχουν η πλευρά του παίκτη και του προέδρου της Ναντ, Βαλντεμάρ Κίτα, με τους Άρνολντς να έχουν μιλήσει με τον ιδιοκτήτη μέσω βίντεο-κλήσης το καλοκαίρι, να έχουν τετ-α-τετ πριν από λίγες ημέρες στη Γενεύη και μόλις πριν λίγα 24ωρα άλλη μία στο Λονδίνο.

Ο Κιτά, που είναι απορίας άξιο πώς τόσα χρόνια δεν έχει αφανίσει τον σύλλογο, με τους οπαδούς να έχουν για πάρα πολλά χρόνια παράπονο για τη διαχείριση του κλαμπ, κοστολογεί τις μετοχές του γύρω στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Κλείσιμο
Στα οικονομικά δεδομένα που αναφέρουν οι Γάλλοι, τα 80 από αυτά τα εκατομμύρια θα δοθούν μπροστά και 20 ως seller credit, ενώ θα υπάρξει όρος και για μερικά μπόνους που μπορούν να φτάσουν ακόμη και τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο δεν αποκλείεται καθόλου το deal να μην ολοκληρωθεί ποτέ μιας και -όπως τονίζεται- ο Κίτα θα κοιτάξει να μειώσει όσο μπορεί τις χασούρες του και ίσως τους απομακρύνει από το τραπέζι.

Από την πλευρά της η Ναντ, όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα, αρνήθηκε την οποιαδήποτε κουβέντα. Πάντως, αν προχωρήσουν οι συζητήσεις και υπάρξει μεταβίβαση της Ναντ στον Αλεξάντερ-Άρνολντ τότε η Ναντ θα γίνει ο δεύτερος γαλλικός σύλλογος που περνάει στα χέρια ποδοσφαιριστή μιας και πριν από λίγο καιρό ο Κιλιάν Εμπαπέ αγόρασε το 80% της Καέν, η οποία παραδοσιακά έχει και καλές σχέσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης