Το παράπονο του Σλούκα για τη γιορτή του Πρίντεζη: Ήθελα να ήμουν εκεί, την είδα από την τηλεόραση - Αντέδρασε ο Μάικ Τζέιμς

Το παράπονο του Σλούκα για τη γιορτή του Πρίντεζη: Ήθελα να ήμουν εκεί, την είδα από την τηλεόραση - Αντέδρασε ο Μάικ Τζέιμς

Ο Κώστας Σλούκας έστειλε μήνυμα στον Γιώργο Πρίντεζη για την απόσυρση της φανέλας του 

5519008
Ο Κώστας Σλούκας με τον Γιώργο Πρίντεζη έπαιξαν πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και στην Εθνική Ελλάδας και κατέκτησαν μεταξύ άλλων 2 φορές τη Euroleague το 2011 και το 2012. 

Το καλοκαίρι του 2023 ο Κώστας Σλούκας πήρε την απόφαση ν' αλλάξει στρατόπεδο και έγινε αρχηγός του Παναθηναϊκού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είναι πλέον «κόκκινο πανί» για τον κόσμο του Ολυμπιακού και «ανεπιθύμητος» στον Πειραιά. 



Κλείσιμο
Έτσι δεν κλήθηκε ποτέ στην γιορτή στο ΣΕΦ για την απόσυρση της φανέλας του Γιώργου Πρίντεζη από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Μιλώντας στο eurohoops εξέφρασε το παράπονό του που δεν ήταν στο τελευταίο αντίο του Πρίντεζη στο μπάσκετ. 

«Ήταν πολύ στενάχωρο για μένα, του έστειλα και μήνυμα. Θα ήθελα να είμαι εκεί στην τελευταία του στιγμή στο μπάσκετ. Είναι ένας μεγάλος Έλληνας αθλητής τον έχω ζήσει πολλά χρόνια στα αποδυτήρια, στην εθνική ομάδα, είναι φίλος.



Ήταν και είναι σημαία για τον Ολυμπιακό. Ήταν στενάχωρο αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή. Το είδα από την τηλεόραση» είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού. 

Στη δήλωση του Σλούκα αντέδρασε ο σταρ της Μοκακό Μάικ Τζέιμς ο οποίος έγραψε στο Twitter:  «Κάποια πράγματα είναι πιο πάνω από το μπάσκετ. Ακόμα και αν έχει να κάνει με το μπάσκετ, ειλικρινά θα έπρεπε να έχει την δυνατότητα να είναι εκεί για τον φίλο του».

Ειδήσεις σήμερα:

Τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία συνάντησε ο Μητσοτάκης - «Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε»

Ηλιόπουλος σε Μαρσιάλ: «Έλα να σου δείξω τη δική μου μαγεία, δέσε ζώνες»! - Δείτε βίντεο


«Η ιδιοκτήτρια του σκύλου μου φώναξε να τρέξω», λέει η 39χρονη που δέχθηκε επίθεση από το ζώο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης