Έντρικ:Το εντυπωσιακό ρολόι που φόρεσε στον γάμο του - Γιατί μπορεί να κοστίζει έως και €1 εκατ. - Δείτε φωτογραφίες

Έντρικ:Το εντυπωσιακό ρολόι που φόρεσε στον γάμο του - Γιατί μπορεί να κοστίζει έως και €1 εκατ. - Δείτε φωτογραφίες

Παρόμοια ρολόγια με αυτό του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν οι Μέσι, Ρονάλντο - Η σχέση του Πολ Νιούμαν με την συγκεκριμένη σειρά

arthrou-endrick
Το wonder kid της Ρεάλ Μαδρίτης μας άφησε «άφωνους» με την ξαφνική ανακοίνωση του, ότι παντρεύτηκε την αγαπημένη του Γκαμπριέλι Μιράντα, δύο μερες πριν τον αγώνα Champions League με τη Στουτγάρδη. 



Ο Έντρικ και η σύζυγός του αποφάσισαν να κάνουν γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός με την δημοσίευση φωτογραφιών στα social media.

Κλείσιμο
Εάν κοιτάξει κανείς καλύτερα τις φωτογραφίας θα προσέξει το ρολόι του Βραζιλιάνου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης. Πολλοί αναρωτήθηκαν πόσο κοστίζει, τι μάρκα είναι και η «Marca» έδωσε την απάντηση. 


Ο Ίνιγκο Σαλαβερία, δημιουργός περιεχομένου που ασχολείται με την πολυτελή ωρολογοποιία, εξήγησε λεπτομερώς ότι το ρολόι που φορούσε ο Έντρικ στον γάμο του είναι ένα Rolex Daytona.



«Αυτό είναι ένα αρκετά ιδιαίτερο ρολόι. Είναι ένα Rolex Daytona και, όπως όλοι γνωρίζουμε, το Rolex, και συγκεκριμένα η σειρά «Daytona», έχει γίνει πολύ διάσημη τα τελευταία χρόνια. Ένα ρολόι του Πολ Νιούμαν, του ηθοποιού που έχει φύγει από τη ζωή το 2008, πουλήθηκε σε δημοπρασία για 17 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι, η συλλογή αυτή έγινε πολύ γνωστή και από τότε μπορούμε να πούμε ότι είναι το στολίδι της Rolex, που όλοι οι συλλέκτες θέλουν να αποκτήσουν», λέει ο Ίνιγκο Σαλαβερία. 

Το ρολόι του Έντρικ είναι από τη συλλογή «Rainbow Daytona» και εκτιμάται ότι κοστίζει από 400.000 έως 1 εκατ. ευρώ, αναλογα με τον αριθμό των πολύτιμων λίθων με τους οποίους είναι στολισμένο, ή αν η κάσα και μπρασελέ είναι από ατσάλι, λευκόχρυσο ή χρυσό.

Κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε «διάσημο» λόγω των πολύχρωμων ζαφείριων που σχηματίζουν ένα «ουράνιο τόξο». Πολλοί ποδοσφαιριστές, όπως ο Μέσι και ο Κριστιάνο Ροναλντο, έχουν ένα παρόμοιο, όπως αναφέρει και ο Σαλαβερία. 




Ειδήσεις σήμερα:

Τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία συνάντησε ο Μητσοτάκης - «Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε»

Ηλιόπουλος σε Μαρσιάλ: «Έλα να σου δείξω τη δική μου μαγεία, δέσε ζώνες»! - Δείτε βίντεο


«Η ιδιοκτήτρια του σκύλου μου φώναξε να τρέξω», λέει η 39χρονη που δέχθηκε επίθεση από το ζώο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης