Formula 1: Με παροχή κοινωφελούς εργασίας τιμωρήθηκε ο Φερστάπεν για την... κακή λέξη που είπε στη συνέντευξη Τύπου - Δείτε Βίντεο

Formula 1: Με παροχή κοινωφελούς εργασίας τιμωρήθηκε ο Φερστάπεν για την... κακή λέξη που είπε στη συνέντευξη Τύπου - Δείτε Βίντεο

Ο πρωταθλητής της Formula 1 τιμωρήθηκε από την FIA για τη λέξη που επέλεξε για να περιγράψει το μονοθέσιό του

29242396
Τις τελευταίες εβδομάδες ο Μαξ Φερστάπεν επαναλαμβάνει πόσο δύσκολο στην οδήγηση έχει γίνει το μονοθέσιο της Red Bull Racing, κάτι που αποτυπώνεται και στα αποτελέσματά του στους πρόσφατους αγώνες της Formula 1.

Breaking: Watch the Shocking Moment That Got Max Verstappen Sent To Stewards


Στη συνέντευξη Τύπου πριν το Grand Prix Σιγκαπούρης ο Ολλανδός ρωτήθηκε για την απόδοση της RB20 στο τριήμερο του Αζερμπαϊτζάν. «Προσπάθησα να βελτιώσω το στήσιμο του μονοθεσίου αλλά όταν μπήκα στις κατατακτήριες κατάλαβα ότι ήταν... γ@@@@».

Κλείσιμο
Αυτή η φράση δεν πέρασε απαρατήρητη από τη FIA, η οποία κάλεσε σε απολογία τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Ο Φερστάπεν δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι ανέφερε μία λέξη που χρησιμοποιείται συχνά στον λόγο και ότι τα αγγλικά δεν είναι η μητρική του γλώσσα.

Οι αγωνοδίκες αποδέχτηκαν εν μέρει τα όσα είπε ο οδηγός της Red Bull, τόνισαν όμως στην απόφασή τους ότι όσοι αποτελούν πρότυπο θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στο πώς εκφράζονται δημόσια, ιδίως όταν δεν βρίσκονται υπό πίεση. Καθώς η λέξη που χρησιμοποίησε δεν απευθυνόταν σε κάποιον άνθρωπο ή ομάδα ανθρώπων, αποφάσισαν να μην του επιβάλλουν πρόστιμο αλλά την υποχρέωση παροχής κοινωφελούς εργασίας.


Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία συνάντησε ο Μητσοτάκης - «Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε»

Ηλιόπουλος σε Μαρσιάλ: «Έλα να σου δείξω τη δική μου μαγεία, δέσε ζώνες»! - Δείτε βίντεο


«Η ιδιοκτήτρια του σκύλου μου φώναξε να τρέξω», λέει η 39χρονη που δέχθηκε επίθεση από το ζώο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης