Έρλινγκ Χάαλαντ: Ο λόγος που στα 15 του δεν υπέγραψε στη Γιουβέντους

Ο Νορβηγός επιθετικός από τη Μόλντε, στα 18 του πήγε στην Ζάλτσμπουργκ και από εκεί στην Ντόρτμουντ για να έρθει η Σίτι το 2022 να τον αποκτήσει έναντι του ποσού των 75 εκατ. ευρώ

Αν στα 15 του ο Έρλινγκ Χάαλαντ είχε υπογράψει στη Γιουβέντους, σήμερα η ιστορία του ποδοσφαίρου λογικά θα ήταν διαφορετική.

Ο άλλοτε διευθυντής της Γιουβέντους και νυν πρόεδρος της Ίντερ, Τζουζέπε Μαρότα, θυμήθηκε την εποχή που ο Ερλινγκ Χάαλαντ ήταν κοντά στο να υπογράψει στη «βέκια σινιόρα».

Μιλώντας στο Amazon Prime εξήγησε χαρακτηριστικά: «Όταν έπαιζε στη Νορβηγία, στο Μόλντε, μας τον είχαν προτείνει. Ήρθε ως ένας 15χρονος για να παρακολουθήσει έναν αγώνα Γιουβέντους-Ίντερ στο Allianz Stadium. Ήμασταν κοντά, αλλά κάποιοι γραφειοκρατικοί λόγοι μάς εμπόδισαν να κλείσουμε τη συμφωνία. Ωστόσο, είναι μέρος της ιστορίας όσων εκείνη την εποχή από τη διοίκηση ασχολούνταν με δεκάδες παίκτες».

Θυμίζουμε ότι ο Χάαλαντ, από τη Μόλντε, στα 18 του πήγε στην Ζάλτσμπουργκ και από εκεί στην Ντόρτμουντ για να έρθει η Σίτι το 2022 να τον αποκτήσει έναντι του ποσού των 75 εκατ. ευρώ.

πηγή: gazzetta

Ειδήσεις σήμερα:

Να παραμείνει στην κορυφή θέλει η ΑΕΚ, μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό η επιστροφή στις νίκες


Φρίκη στη Μαλαισία: Πάνω από 350 συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών - Έφοδοι σε ισλαμικά ιεροδιδασκαλεία


Υπό την προστασία των αρχών η CEO της Ρόμα Λίνα Σουλούκου μετά τις απειλές των οπαδών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr