Laver Cup: «Τρελάθηκε» ο Μεντβέντεφ - Πέταξε τη ρακέτα του στην εξέδρα - Δείτε βίντεο

O Ρώσσος τενίστας έχασε τον έλεγχο στο παιχνίδι του με τον Μπεβν Σέλτον για το Laver Cup, πετώντας τη ρακέτα του στην κερκίδα

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ για άλλη μια φορά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Στον αγώνα με τον Μπεν Σέλτον, δεύτερο στο πρόγραμμα της Κυριακής (22/9) στο Laver Cup, και στο tie break τουτ 1ου σετ, o Ρώσος βρέθηκε αντιμέτωπος με διπλό set point, έχασε την ψυχραιμία του πέταξε με δύναμη στο court τη ρακέτα του και αυτή κατέληξε στην εξέδρα, αν και δεν φάνηκε να χτυπά θεατή.




Αυτό, ίσως ήταν που καθόρισε την απόφαση του διαιτητή, που του έδωσε ένα απλό warning, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες της Team World και ειδικά του Φράνσις Τιάφου. Το αξιοσημείωτο είναι ότι τελικά ο Μεντνβέντεφ πήρε το σετ, αλλά δεν φάνηκε αρκετό, καθώς ο Σέλτον πήρε τη νίκη με 6-7(6), 7-5, 10-7.

Η νίκη του Σέλτον επί του Μεντβέντεφ επανέφερε τη διαφορά στο +4 (11-7) για την Team World. Αν ο Τιάφο νικήσει τον Ζβέρεφ, η Team World θα ξεπεράσει τους 13β. και θα κατακτήσει το τρόπαιο, σε διαφορετική περίπτωση όλα θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα ανάμεσα στους Αλκαράθ και Φριτζ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ζωγράφου: Θύμα απατεώνων 13χρονος - Άγνωστη παρίστανε τη μητέρα του στο τηλέφωνο και απέσπασε €2.500, κοσμήματα και ρολόγια

Σεισμός στο Άγιο Όρος - Παπαζάχος: Δεν αποκλείεται να «σπάσει» το ρήγμα με δόνηση 6 Ρίχτερ

Premier League: Ντέρμπι και στις εξέδρες - Οι WAGs δίνουν άλλο χρώμα στο Σίτι-Άρσεναλ - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr