Πανιώνιος: Τεράστια κίνηση από τον ιστορικό - Ανακοίνωσε τον σπουδαίο Ντένις Τσερίσεφ - Δείτε βίντεο

Ο 33χρονος Ρώσος εξτρέμ έχει παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης ενώ με την εθνική ομάδα της χώρας του έκανε φανταστικό Μουντιάλ το 2018 σκοράροντας 4 φορές σε 5 αγώνες

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την αρχική συμφωνία με τον πρώην διεθνή Ρώσο Ντένις Τσερίσεφ

Ο 33χρονος Ρώσος εξτρέμ που έφτιαξε το όνομα του στα γήπεδα της Ισπανίας (όπου βρέθηκε από μικρή ηλικία λόγω του ποδοσφαιριστή πατέρα του) έχοντας αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης (αφού από τις ακαδημίες της ξεκίνησε) ήταν εντυπωσιακός στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 που φιλοξενήθηκε στη Ρωσία (με 4 γκολ σε 5 ματς).

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

«Η ΠΑΕ Πανιώνιος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την καταρχήν συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Denis Cheryshev.

Ο Διεθνής Ρώσος θα βρεθεί στην χώρα μας για λογαριασμό του Ιστορικού την Τετάρτη ώστε να περάσει τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και να επισημοποιήσει την συνεργασία του με τον Ιστορικό.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον Ρώσο διεθνή ποδοσφαιριστή που το βιογραφικό του σε Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ, Βαλένθια και Βενέτσια μιλά από μόνο του».

Ποιος είναι ο Ντένις Τσερίσεφ

O Ντένις Τσερίσεφ γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 1990 στο Νίζνι Νόβγκοροντ, αλλά σε ηλικία έξι ετών βρέθηκε στο Χιχόν της Ισπανίας (ο πατέρας του Ντμίτρι πήρε μεταγραφή στην τοπική Σπόρτινγκ). Ο ίδιος σε ηλικία 12 ετών έγινε μέλος των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης κι εκεί μεγάλωσε ποδοσφαιρικά παρόλο που ποτέ δεν έγινε βασικό της στέλεχος.


Παραχωρήθηκε σε Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ και Βαλένθια, ενώ στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ αγωνίστηκε 60 λεπτά το 2012-13 (στο κύπελλο) και 117’ το 2015-16 όπου είχει τρεις συμμετοχές στο Champions League, δύο στο πρωτάθλημα, μία και μοιραία στο κύπελλο. Μοιραία γιατί το μοναδικό γκολ ήρθε στο ματς που έμελε να στιγματίσει (αρνητικά) την καριέρα του...


Στις 2 Δεκεμβρίου 2015 για τη φάση των «32» του ισπανικού Κυπέλλου η Ρεάλ νίκησε 3-1 στην έδρα της Κάντιθ με τον Τσερίσεφ να ανοίγει το σκορ στο 3’. Μόνο που ο Ρώσος επιθετικός δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής σε εκείνο το ματς, επειδή κουβαλούσε τιμωρία καρτών από την προηγούμενη σεζόν (κατά την οποία αγωνιζόταν στη Βιγιαρεάλ ως δανεικός) με αποτέλεσμα η Ρεάλ να χάσει το ματς στα χαρτιά και να αποβληθεί από τη διοργάνωση.


Αν και μετά από αυτό ήταν «δαχτυλοδειχτούμενος», δεν το έβαλε κάτω δούλεψε και επανήλθε στο προσήνιο στο Μουντιάλ του 2018 με την Εθνική Ρωσίας


Ο τότε προπονητής της Εθνικής Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ δεν τον υπολόγιζε ως βασικό, αλλά ο τραυματισμός του Αλαν Τζαγκόεφ, στον αγώνα με τη Σαουδική Αραβία ήταν η ευκαιρία που έψαχνε. Μπήκε αλλαγή στο 24ο λεπτό, πέτυχε δύο γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα και έγινε το πρόσωπο της ημέρας στο Μουντιάλ.

Η συνέχεια μπορεί να μην ήταν ανάλογη καθώς ποτέ δεν έφτασε σε τοπ επίπεδο, ωστόσο συνέχισε να αγωνίζεται σε καλές ομάδες (Βιγιαρεάλ, Βενέτσια) και πλέον ετοιμάζεται να ζήσει την εμπειρία της ελληνικής Super League 2 με τη φανέλα του Πανιωνίου. 

Ειδήσεις σήμερα:

Ζωγράφου: Θύμα απατεώνων 13χρονος - Άγνωστη παρίστανε τη μητέρα του στο τηλέφωνο και απέσπασε €2.500, κοσμήματα και ρολόγια

Σεισμός στο Άγιο Όρος - Παπαζάχος: Δεν αποκλείεται να «σπάσει» το ρήγμα με δόνηση 6 Ρίχτερ

Premier League: Ντέρμπι και στις εξέδρες - Οι WAGs δίνουν άλλο χρώμα στο Σίτι-Άρσεναλ - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr