Δυο γκολ στο ντεμπούτο του με τη Μπορντό ο Άντι Κάρολ, έσωσε τον βαθμό στο φινάλε - Δείτε βίντεο

Δυο γκολ στο ντεμπούτο του με τη Μπορντό ο Άντι Κάρολ, έσωσε τον βαθμό στο φινάλε - Δείτε βίντεο

Ο Άγγλος στράικερ πέτυχε το 1/6 των τερμάτων που είχε πετύχει στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Λίβερπουλ - Ακόμη ένας βαθμός με ιδιαίτερο τρόπο, μετά το Χ της πρεμιέρας από γκολ του τερματοφύλακά της

andy-caroll-bordeaux
Ονειρεμένο ντεμπούτο με τη φανέλα της Μπορντό έκανε ο Άντι Κάρολ, λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Ο πολυταξιδεμένος Άγγλος φορ συμφώνησε με τον ιστορικό σύλλογο τα προηγούμενα 24ωρα και το σαββατοκύριακο ρίχτηκε στη μάχη που κάνει η ομάδα για να επιστρέψει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα μετά τον υποβιβασμό της για οικονομικούς λόγους.

Έτσι, στο ντεμπούτο του, απέδειξε γιατί τον εμπιστεύτηκαν οι Γιρονδίνοι, σκοράροντας δις για να χαρίσει τον βαθμό μετά το αρχικό 0-2 της Σατομπριάν, κατά την επιστροφή της Μπορντό στη φυσική της έδρα, το «Μαμούτ Ατλαντίκ», παρουσία πάνω από 10.000 οπαδών της που βρέθηκαν εκεί για να τη στηρίξουν.

Αρχικά ο Κάρολ βρέθηκε αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι στο 72ο λεπτό και χωρίς να το σκεφτεί ιδιαιτέρως έπιασε ένα γυριστό σουτ για να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ στην αφύλακτη, ανάποδη γωνία του.

Κλείσιμο


Δύο λεπτά πριν το φινάλε, και ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν πλέον με δέκα παίκτες, ο Κάρολ νίκησε τον προσωπικό του αντίπαλο στο ύψος του πέναλτι και με άπιαστη κεφαλιά στο δεξί παραθυράκι διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος που η Μπορντό έζησε ένα αξιοσημείωτο φινάλε μιας και στην πρεμιέρα είχε σώσει τον βαθμό με κεφαλιά του τερματοφύλακά της, Λασανά Ντιαμπατέ.


Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ μέσα σε ένα ματς έφτασε έτσι στο 1/6 των τερμάτων που είχε πετύχει στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα των «κόκκινων» (12).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης