Ο Πανιώνιος της νέας εποχής είναι εδώ!

Η νέα διοίκηση της ομάδας είναι αποφασισμένη να κάνει πράξη το όραμα για έναν δυνατό Πανιώνιο και να ανεβάσει επίπεδο (και κατηγορία) την πιο ιστορική ομάδα της χώρας, με σεβασμό στις αξίες και στα οράματα των ιδρυτών της.  

Sponsored Content

Η ιστορικότερη και αρχαιότερη ομάδα στην Ελλάδα, που ιδρύθηκε το 1890 στη Σμύρνη και έδωσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεκάδες κορυφαίους ποδοσφαιριστές - ιδίως τερματοφύλακες, μέσους και μεγάλους σκόρερ (Νεστορίδης, Μαύρος, Σαραβάκος, Αναστόπουλος) -, έχει βάλει ξανά πλώρη για εκεί που ανήκει, δηλαδή για τα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου μας.

Αντώνης Νικοπολίδης

 Μετά από περιπλάνηση τεσσάρων ετών στη Γ’ Εθνική, επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες και αυτό είναι κάτι για το οποίο χαίρεται κάθε αγνός φίλαθλος. Με τον Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο και μεταγραφικό highlight τον άλλοτε άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ρώσο μεσοεπιθετικό Τσερίσεφ, αλλά και ένα αξιόλογο ρόστερ που συνδυάζει την εμπειρία με το ταλέντο, βρίσκεται σε φάση δυναμικής επιστροφής.

Πριν λίγες ημέρες, μέσα σε κλίμα συγκίνησης και αισιοδοξίας, έγινε η παρουσίαση της ομάδας και του τεχνικού επιτελείου. Με μόττο (ή σύνθημα επί το ελληνικότερον) το «Όλη μας η ζωή μια Κυριακή», ο ανανεωμένος Πανιώνιος υποδέχθηκε φιλάθλους, παράγοντες και δημοσιογράφους, φέρνοντας ξανά στη μνήμη χρονιές που το Γήπεδο της Νέας Σμύρνης ήταν κατάμεστο από 15.000 οπαδούς και στην Πλατεία επικρατούσε κοσμοσυρροή.

Κώστας Ρούπτσος

H νέα διοίκηση, με πρωτεργάτη τον Κώστα Ρούπτσο, έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου που είναι παράλληλα ιδιοκτήτης της ψηφιακής εταιρίας, InDigital, η οποία είχε φέρει το VAR στην Ελλάδα. H νέα διοίκηση θέλει πίσω τους φιλάθλους στο γήπεδο και δουλεύει πυρετωδώς για την ανακαίνισή του, ενώ ετοιμάζεται και ένα masterplan ώστε να καταστεί σημείο αθλητικού ενδιαφέροντος. Το νέο διοικητικό  σχήμα είναι αποφασισμένο, με πρόγραμμα και συνέπεια, να κλείσει τις οικονομικές και μη εκκρεμότητες των προηγούμενων διοικήσεων και να φτάσει την ομάδα εκεί που της αξίζει. Δηλαδή στη Super League.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις της ομάδας και μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαράς, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την αίσθηση ότι κάτι καλό συμβαίνει στην ομάδα όπου έχουν αγωνιστεί εμβληματικοί ξένοι ποδοσφαιριστές όπως ο Μίλινκο Πάντιτς, Αλβάρο Ρεκόμπα, Ραφίκ Τζεμπούρ και έχουν αφήσει εποχή. 

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Παναγιώτης Ηλιάδης, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Νικήτας Βέλλης, πολλοί αθλητές και διοικητικοί παράγοντες του των τμημάτων του συλλόγου, αλλά και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης.

Η ομάδα, όμως, είναι και ο κόσμος της και οι αξίες της. Ως προς το δεύτερο, ο Πανιώνιος είναι ομάδα υψηλών αθλητικών επιδόσεων που τη χαρακτηρίζει διαχρονικά το ήθος, το πάθος για τον αθλητισμό και η πίστη στον θεσμό της οικογένειας. Αυτές τις αξίες, που τη συνοδεύουν από τα χρόνιας της Σμύρνης,  δεσμεύτηκε να αναβιώσει και να διαφυλάξει η νέα διοίκηση. Ας μην ξεχνάμε ότι το μπλε χρώμα στη φανέλα συμβολίζει τη θάλασσα, ενώ το κόκκινο το αίμα των προσφύγων. Για αυτό και ο κόσμος αξίζει να τη στηρίξει και να την περιβάλλει με αγάπη. Ώστε να ξαναδούμε έναν Πανιώνιο που θα πρωταγωνιστεί στις πρώτες θέσεις των αγωνιστικών διοργανώσεων και θα κατακτάει διακρίσεις!

Παρακολουθήστε εδώ το βίντεο από την παρουσίαση της ομάδας

 # PanioniosFC # PoweredByHistory

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr