Δύο Σουηδοί γίγαντες στο Σαν Σίρο: Μόντο Ντουπλάντις και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πανηγύρισαν τη νίκη της Μίλαν

Ο Σουηδός «χρυσός» Ολυμπιονίκης και απόλυτος ρέκορντμαν του άλματος επί κοντώ είναι... δηλωμένος φίλος των «ροσονέρι» και παρακολούθησε δια ζώσης τη μεγάλη νίκη επί της Ίντερ

Ο κυρίαρχος των αιθέρων, δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, Μόντο Ντουπλάντις είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον θρύλο του ποδοσφαίρου Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και μαζί να πανηγυρίσουν τη νίκη της Μίλαν στο μεγάλο ντέρμπι της Serie A.

View this post on Instagram

A post shared by AC Milan (@acmilan)


Ο Ντουπλάντις είναι δηλωμένος οπαδός της Μίλαν, έχοντας κάνει ευρέως γνωστή την αγάπη του για τους «ροσονέρι». Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της αφοσίωσης ήρθε στο φως μόλις μία ημέρα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπου ο Σουηδός άλτης σημείωσε το 10ο παγκόσμιο ρεκόρ της καριέρας του με άλμα στα 6,25 μέτρα.



Την επόμενη μέρα, ο Ντουπλάντις κυκλοφορούσε περήφανα στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, της Μίλαν, αποδεικνύοντας το πάθος του για τους «ροσονέρι».

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Μίλαν στο Instagram, ο Ντουπλάντις και ο Ιμπραΐμοβιτς φαίνονται να χαιρετιούνται εγκάρδια, γελούν και αστειεύονται στο γήπεδο.

Ο Ντουπλάντις, εμφανώς ενθουσιασμένος από την εμπειρία, μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται να εξερευνά τα αποδυτήρια της Μίλαν και να ποζάρει στο θρυλικό Σαν Σίρο με τη σύντροφό του, Ντεζιρέ Ίνγκλαντερ.



Οι φωτογραφίες του συμπεριλάμβαναν και στιγμιότυπα από την τροπαιοθήκη της Μίλαν, γεμάτη με τρόπαια και διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων και των πολυπόθητων Κυπέλλων Πρωταθλητριών που έχουν κατακτήσει οι «Ροσονέρι» στο πέρασμα των ετών.


Ειδήσεις σήμερα:

Ρέθυμνο: Βίντεο από την παράσυρση του 75χρονου τουρίστα από μηχανή - Σκληρές εικόνες

Πιο φθηνό το γρήγορο Ίντερνετ και ελεύθερο WiFi στο δίκτυο του μετρό

Μπεκτασήδες: Η μυστικιστική ισλαμική αίρεση που θα αποκτήσει αυτόνομο κράτος στην Αλβανία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr