Βίκτορ Οσιμέν: «Αλήτικη» ασίστ με το στήθος στο ντέρμπι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε - Δείτε βίντεο

Ο Νιγηριανός την έχει πολύ αυτή την επαφή μέσα στις αντίπαλες περιοχές και μοιάζει ζεστός πριν τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Μια ασίστ γεμάτη... αλητεία έβγαλε ο Βίκτορ Οσιμέν στο πρόσφατο εκτός έδρας ντέρμπι της Γαλατάσαραϊ κόντρα Φενέρμπαχτσε, τροφοδοτώντας τον Ντρις Μέρτενς με το στήθος.

Λίγο μετά τα μισά του πρώτου μέρους, και ενώ το σκορ ήταν στο 0-1 υπέρ της Γαλατά, ο Νιγηριανός βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή και, ξέροντας ακριβώς τι θέλει να κάνει, εξέθεσε τον διεθνή Τσαγκλάρ Σογιουντσού, όπως και την υπόλοιπη αμυντική γραμμή, μιας και κανείς δεν περίμενε μια τέτοια κίνηση.



Θα έπρεπε, βέβαια, να ξέρουν καλύτερα, αφού ο Οσιμέν έχει αποδείξει ότι έχει πολύ καλή αντίληψη του τι γίνεται γύρω του, ειδικά όταν πατάει στην περιοχή, καθώς επίσης πως γνωρίζει πολύ καλά πώς να «ταΐσει» τους συμπαίκτες του μέσα σε αυτή, είτε με μία, είτε με περισσότερες επαφές.

Παραδείγματα:




Όσον αφορά το ματς, η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και έκανε το 6/6 για να αποσπαστεί πέντε βαθμούς από τη Φενέρ και τη Μπεσίκτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr