Σλούκας για το Super Cup: Είναι το λιγότερο σημαντικό τρόπαιο αλλά το θέλουμε

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε για τα παιχνίδια του Super Cup που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στη Ρόδο

Ο Παναθηναϊκός την περασμένη αγωνιστική περίοδο έχασε από τον Ολυμπιακό το Super Cup αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας όμως στο φινάλε της χρονιάς κατέκτησε το πρωτάθλημα και φυσικά τη Euroleague. 

Το Super Cup επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο στη Ρόδο με τον Παναθηναϊκό να παίζει με τον Άρη και τον Ολυμπιακό με το Περιστέρι στους ημιτελικούς. Στον τελικό της Κυριακής (20:30) αναμένεται να έχουμε την πρώτη σύγκρουση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τη σεζόν 2024-25.

Οι δύο ομάδες θα είναι ανέτοιμες, όπως και πέρσι, και σίγουρα αυτό το τρόπαιο δεν είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς. Αυτό υποστήριξε και στις δηλώσεις του στη σελίδα του ΕΣΑΚΕ o Κώστας Σλούκας.

«Η χρονιά αρχίζει δυναμικά με μια διοργάνωση που κρίνει ένα τρόπαιο, το λιγότερο σημαντικό αλλά για εμάς είναι. Είναι νωρίς ακόμη στη χρονιά, είμαστε ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας, αλλά το θέλουμε, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες. Θα είναι δύσκολο αλλά οφείλουμε να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτεροι παρότι είναι η αρχή της χρονιάς.

Δεν σκεφτόμαστε ακόμη το back to back. Θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη, θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και να δείξουμε χαρακτήρα στις δύσκολες στιγμές.

Καταρχήν εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς. Για εμάς, να έχουμε καθαρό μυαλό, ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα μας και στο τέλος να πανηγυρίσουμε τα τρόπαια» είπε ο Κώστας Σλούκας. 

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται ψυχρό μέτωπο από την Κυριακή - Δείτε χάρτες με τις περιοχές που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Ζελένσκι: Ο πόλεμος με τη Ρωσία βρίσκεται πιο κοντά στο τέλος απ' ό,τι πολλοί πιστεύουν - Τι απάντησε το Κρεμλίνο


Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα με τον Χρήστο Μάστορα - Τον έθεσε εκτός της συναυλίας της επειδή δεν πήγε στη δεύτερη πρόβα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr