ΠΑΟΚ: Χωρίς Μπράντον Τόμας και Τσιφτσή η αποστολή για Κωνσταντινούπολη

Ο δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή (25/09, 22:00) αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ και ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για την Πόλη

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους για την αυριανή (25/09, 22:00) αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Europa League. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (24/09) και η ομάδα είναι έτοιμη να αναχωρήσει για την Τουρκία αργότερα το απόγευμα.

Ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή για το κρίσιμο ματς, χωρίς εκπλήξεις, αφού εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής. Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην Τουρκία στις 20:00 στο «Ali Sami Yen», όπου θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.


Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται ψυχρό μέτωπο από την Κυριακή - Δείτε χάρτες με τις περιοχές που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Ζελένσκι: Ο πόλεμος με τη Ρωσία βρίσκεται πιο κοντά στο τέλος απ' ό,τι πολλοί πιστεύουν - Τι απάντησε το Κρεμλίνο


Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα με τον Χρήστο Μάστορα - Τον έθεσε εκτός της συναυλίας της επειδή δεν πήγε στη δεύτερη πρόβα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr