Παναθηναϊκός: Αποθεωτική δημοσίευση από τον λογαριασμό των Ολυμπιακών Αγώνων για τη βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

«Είναι τόσο επικό, όσο ακούγεται» έγραψε για την φιλοξενία του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο στάδιο που φιλοξένησε τους 1ους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες 

Η 6η έκδοση του καθιερωμένου τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” στη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού ήταν πέρα για πέρα ιδιαίτερη και θα μνημονεύεται για καιρό ακόμα.

Οι 42 χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟ  πήραν θέση σε ένα εμβληματικό Στάδιο, σημαντικό μνημείο της ελληνικής κληρονομιάς, σημείωσαν ρεκόρ προσέλευσης σύγχρονης εποχής στην Ευρώπη. Όλα αυτά σε ένα ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο με το (παλιό) παρκέ του ΟΑΚΑ κάτω από τη λάμψη των αστεριών του αθηναϊκού ουρανού.



Εικόνες και βίντεο κάνουν από το βράδυ του Σαββάτου το γύρο του διαδικτύου αναγκάζοντας μέχρι και περιζήτητα περιοδικά από την αντίπερα όχθη του ωκεανού (“Slam”) να ασχοληθούν με το γεγονός το οποίο δεν γινόταν να αφήσει χωρίς αναφορά η Ολυμπιακή Επιτροπή.



Μέσω του επίσημου λογαριασμού το Instagram το οποίο αριθμεί περί τους 12.8 εκατ. ακόλουθους, προέβη σε μία εγκωμιαστική δημοσίευση για την iconic βραδιά στο Καλλιμάρμαρο.

«Το εμβληματικό Παναθηναϊκό Στάδιο έγινε ανοιχτή μπασκετική αρένα. Είναι τόσο επικό, όσο ακούγεται». Με αυτή τη φράση μοιράστηκε ο επίσημος λογαριασμός τον εντυπωσιασμό του για το “Παύλος Γιαννακόπουλος”, συνοδεύοντας φωτογραφίες από τη βραδιά με μερικές ακόμα ανάδειξης του μεγαλείου του σταδίου. Ενός χώρου-συμβόλου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αφού εκεί φιλοξενήθηκαν οι 1οι σύγχρονοι το 1896.

Πηγή: www.eurohoops.net

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται ψυχρό μέτωπο από την Κυριακή - Δείτε χάρτες με τις περιοχές που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Ζελένσκι: Ο πόλεμος με τη Ρωσία βρίσκεται πιο κοντά στο τέλος απ' ό,τι πολλοί πιστεύουν - Τι απάντησε το Κρεμλίνο


Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα με τον Χρήστο Μάστορα - Τον έθεσε εκτός της συναυλίας της επειδή δεν πήγε στη δεύτερη πρόβα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr