Στέφαν Σβαμπ: Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση της Γαλατά

Στέφαν Σβαμπ: Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση της Γαλατά

Ο Αυστριακός άσος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου πριν την πρεμιέρα της League Phase του Europa League την οποία συνέκρινε με τα play off της Super League 1

Schwab1
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι στην Πόλη όπου το βράδυ της Τετάρτης (25/9) αντιμετωπίζει τη Γαλατάσαραϊ για την 1η αγωνιστική της League Phase του νέου Europa League.

Ο Δικέφαλος προπονήθηκε στην Τούμπα το πρωί και το βράδυ βρέθηκε στο γήπεδο της τουρκικής ομάδας μόνο για τη συνέντευξη Τύπου με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να εκπροσωπούνται από τον Στέφαν Σβαμπ και τον Αυστριακό να μην κρύβει την ανυπομονησία όλων για το σπουδαίο ματς...

Αναλυτικά τα όσα είπε ο εκ των αρχηγών του Δικεφάλου:
Για το αν είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Είναι ένα νέο σύστημα διεξαγωγής. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε παίξει δύσκολα παιχνίδια. Αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ και θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

Για το επίπεδο δυσκολίας που έχει η διοργάνωση: «Είναι πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση. Θέλαμε να είμαστε στο Champions League. Αξίζουμε να είμαστε εδώ όμως και θα το απολαύσουμε. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτή την πρόκληση».

Για το τι παιχνίδι περιμένει κόντρα στη Γαλατάσαραϊ: «Είναι οκτώ παιχνίδια και μοιάζει λίγο η διαδικασία με τα ελληνικά play off. Δύσκολα παιχνίδια με top ομάδες. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δίκη μας ομάδα. Να είμαστε προσεκτικοί. Θα έχουν τον κόσμο τους, που θα ακούγονται εξίσου δυνατά, αλλά θα έχουμε και εμείς τους δικούς μας που θα ακούγονται. Να εστιάσουμε στη δική μας ομάδα αυτό είναι το κλειδί».

Για το πως του φαίνεται το νέο format: «Είναι σίγουρα κάτι ενδιαφέρον και διαφορετικό. Δεν ήταν κακό και το προηγούμενο format. Είναι δύο έξτρα παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το γεγονός πως η Γαλατά έχει στο ρόστερ της παίκτες με βαριά βιογραφικά: «Πάντα είναι ωραίο να παίζεις απέναντι σε μεγάλους παίκτες. Έχουμε και εμείς όμως καλούς παίκτες στην ομάδα μας. Έχουμε καλό και έμπειρο γκρουπ».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας εισέβαλε στο Αλεξάνδρα, άρπαξε το μωρό του και εξαφανίστηκε

Οι θησαυροί των ναζί που ακόμη αγνοούνται: Η τράτα στη Φοινικούντα, τα κιβώτια της «Αλεπούς της Ερήμου» και το τρένο με τους 300 τόνους χρυσού

Γενική Συνέλευση ΟΗΕ - Ερντογάν: Ζήτησε την αναγνώριση του ψευδοκράτους από τη διεθνή κοινότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης