Αταμάν: Ζήτησε συγγνώμη από τη Φενέρμπαχτσε για τη χειρονομία «3-1»

Αταμάν: Ζήτησε συγγνώμη από τη Φενέρμπαχτσε για τη χειρονομία «3-1»

Μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού στην Τουρκία, ο Αταμάν θέλησε να «πειράξει» τους φίλους της Φενέρ, με αφορμή τη νίκη της Γαλατά στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι των δύο ομάδων

ataman_daxtyla
Ο Εργκίν Αταμάν ουδέποτε έκρυψε τη συμπάθειά του προς τη Γαλατάσαραϊ και μετά το τέλος του φιλικού με τον Παναθηναϊκό, ο Τούρκος προπονητής των «πράσινων» αποθεώθηκε από τους φίλους της «τσιμ-μπομ», δείχνοντας με τα δάχτυλα το πρόσφατο «3-1» επί της Φενέρμπαχτσε στο ποδόσφαιρο.

Με σχετικό story στο Instagram, ο Αταμάν απολογήθηκε στον οργανισμό της Φενέρ για την αναστάτωση που προκάλεσε, τονίζοντας σχετικά:

«Χθες το βράδυ, μετά το φιλικό με τη Γαλατάσαραϊ, έκανα τον κλασικό πανηγυρισμό μου με τις γροθιές προς τους φιλάθλους. Στη συνέχεια, αυθόρμητα, έκανα τη χειρονομία "3-1" που αναπαράχθηκε στον Τύπο. Κάνοντας την παραπάνω χειρονομία, δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να στοχοποιήσω ή να προσβάλω κανέναν!

Είμαι ένας προπονητής ο οποίος, σε κάθε ευκαιρία, εκφράζω τον σεβασμό μου προς τη Φενέρμπαχτσε. Την ίδια στιγμή, είμαι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς ανθρώπους στο γήπεδο. Αντιλαμβάνομαι την αναστάτωση που προκάλεσε η ενέργειά μου προς τη Φενέρμπαχτσε.

Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή συγγνώμη μου για την αντίληψη που δημιουργήθηκε δίχως την πρόθεσή μου. Με έναν τρόπο που ποτέ δεν επιθυμούσα. Απολογούμαι σε όλη την κοινότητα της Φενέρμπαχτσε που προσέβαλα λόγω του περιστατικού.

Εργκίν Αταμάν»


Πηγή: Gazzetta



Ειδήσεις σήμερα:

Η ακτινογραφία του ντιμπέιτ για το ΠΑΣΟΚ: Οι αιχμές, τα όπλα, οι συγκρούσεις και οι τακτικές των 6

64χρονη Αμερικανίδα η πρώτη που χρησιμοποίησε τον θάλαμο υποβοηθούμενης αυτοκτονίας στην Ελβετία

Έρχονται αυτόματα πρόστιμα από την εφορία χωρίς… εξηγήσεις - Τι αλλάζει από τον Οκτώβριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης