Τζίτζι Μπουφόν: Ντύνεται γαμπρός για δεύτερη φορά - Παντρεύεται στην Τοσκάνη τη δημοσιογράφο Ιλάρια Ντ'Αμίκο

Τζίτζι Μπουφόν: Ντύνεται γαμπρός για δεύτερη φορά - Παντρεύεται στην Τοσκάνη τη δημοσιογράφο Ιλάρια Ντ'Αμίκο

Μετά από δέκα χρόνια σχέσης, ο Μπουφόν αποφάσισε να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, με την οποία έχει αποκτήσει ένα αγοράκι - Ο πρώτος του γάμος και οι κατηγορίες της πρώην συζύγου του για απιστία

buffon_ilaria_xr
Θα το πάρει το κορίτσι o Τζίτζι Μπουφόν

Ο εμβληματικός τερματοφύλακας της Εθνικής Ιταλίας και της Γιουβέντους θα παντρευτεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου την εκλεκτή της καρδιάς του Ιλάρια Ντ'Αμίκο, με την οποία είναι σε σχέση από το 2014! 

19535814
19536665
21734164


Κλείσιμο
Ο γενικός αρχηγός της Εθνικής Ιταλίας που κρέμασε τα... γάντια του το 2023 όντας παίκτης της Πάρμα θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την Ιταλίδα δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιάστρια στη Forte dei Marmi, ένα εκπληκτικό θέρετρο στην ιταλική Τοσκάνη. 

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν δύο ημέρες. Το Σάββατο θα γίνει ο γάμος και την Κυριακή θα ακολουθήσει πάρτι με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους στην διάσημη παραλία της περιοχής. 

buffon_ilaria___1_


Το ιταλικό περιοδικό «Diva e Donna» αναφέρει σε ρεπορτάζ του ότι η Ιλάρια είναι ξανά έγκυος και γι' αυτό παντρεύονται. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. 

Ο 46χρονος Τζίτζι και η 51χρονη Ιλάρια έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται από το 2023 τον γάμο τους και είχαν επιλέξει να παντρευτούν τον Ιούνιο του 2024. Ο παλαίμαχος όμως τερματοφύλακας ανάλαβε την θέση του Τζιανλούκα Βιάλι στην Εθνική Ιταλίας, έπρεπε να ταξιδέψει στη Γερμανία για το Euro 2024 και έτσι δεν προχώρησε το σχέδιο. 



Ο αρραβώνας και ο Λεοπόλδος 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2014 και στις 6 Ιανουαρίου 2016 ανακοίνωσαν στο twitter ότι εκείνη έφερε στον κόσμο τον γιο τους, τον Λεοπόλδο Ματία. Ο Τζίτζι και η Ιλάρια αρραβωνιάστηκαν το 2017 και μετά από 7 χρόνια παντρεύονται. 

Άλλωστε όπως λένε και οι Γάλλοι η περίοδος των αρραβώνων είναι η καλύτερη για ένα ζευγάρι. Αυτοί όμως δεν είναι Γάλλοι αλλά Ιταλοί. Εκείνος ο σπουδαίος Τζίτζι Μπουφόν, ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. 

Έπαιξε 176 αγώνες στην Εθνική Ιταλίας και κατέκτησε το Μουντιάλ του 2006! Το 2012 ήταν φιναλίστ στο Euro. Με την Γιουβέντους, την αγαπημένη του ομάδα κέρδισε τα πάντα εκτός από το Champions League. 




Με τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας» έφτασε σε τρεις τελικούς στο Champions League αλλά δεν κέρδισε την κούπα. Εκείνη η μεγάλη κυρία της ιταλικής τηλεόρασης με πλούσια καριέρα κυρίως στο Sky Sports από το οποίο αποχώρησε λόγω προβλήματος υγείας της αδελφής της. 



Έχει εργαστεί σε σημαντικά ΜΜΕ στην Ιταλία και είναι γνωστή για την παρουσίαση αρκετών τηλεοπτικών εκπομπών με αθλητικό, κυρίως, περιοχόμενο. Η Ιταλίδα δημοσιογράφος είναι έντονα πολιτικοποιημένη. 

«Ο Μπουφόν ήταν φασίστας»

Στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι ο Μπουφόν είναι ... φασίστας και εκείνη τον άλλαξε. «Ο Τζίτζι ήταν για μένα ένα τύπος ανώριμος και φασίστας, που κάποτε, στην Πάρμα, φόρεσε ένα μπλουζάκι που έγραφε 'Boia chi molla' (Όποιος παρατάει τη μάχη είναι δολοφόνος)» είχε πει η δημοσιογράφος για τον καλό της. 



Η συγκεκριμένη φράση χρησιμοποιήθηκε από τους ακροδεξιούς της Ιταλίας  μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το 2016 εκείνη παρακίνησε τον θρύλο του calcio να υπογράψουν τηναίτηση υπέρ του δημοψηφίσματος του 2016 για τη συνταγματική μεταρρύθμιση. 



Ο Μπουφόν είχε μιλήσει στο παρελθόν για την σχέση του με την Ιλάρια: Είμαστε μαζί δέκα χρόνια, είμαστε πολύ γαλήνιοι και χαρούμενοι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό». 

Ο πρώτος γάμος και η απιστία

Ο Μπουφόν από τα νιάτα του είχε ιδιαίτερη σχέση με τις γυναίκες. Η πρώτη σχέση του την οποία δημοσιοποίησε ήταν με την Ιταλίδα αθλήτρια του στίβου, Βινσέζα Κάλι, το 2003 και την ίδια χρονιά ακολούθησε η σχέση με την Λίντα Τσέρα. 



Άλλη μια γνωστή σχέση του είναι αυτή με την ηθοποιό Μπάρμπαρα Τσιαπίνι. Ακολούθησαν πολλές σχέσεις και το 2005 τα έφτιαξε με το μοντέλο από την Τσεχία, την Αλένα Σερεντόβα. 

Αυτή ήταν η γυναίκα της ζωής του έως την επόμενη. Το 2011 την παντρεύτηκε και το 2014 την χώρισε. Συγκεκριμένα τον Μάιο του 2014 ανακοίνωσαν τον χωρισμό του και αμέσως ήρθε στη ζωή του η Ιλάρια. 



Με την Τσέχα ο Μπουφόν έχει δύο παιδιά. Τον Λουίς Τόμας (2007) και τον Ντέιβιντ Λι (2009). Η Τσέχα μιλώντας το 2018 στο περιοδικό «Chi» είχε αναφερθεί στη σχέση της με τον Τζίτζι και τις απιστίες του. 

4309623
4309668
4364149
5625146
10066192
11261884
11447685
11459810
14160952
14162374
15714822


«Θα προτιμούσα να έχω ενημερωθεί διαφορετικά για το τέλος του γάμου μου και όχι από τις εφημερίδες. Ίσως από το ενδιαφερόμενο πρόσωπο ή από κάποιον άλλον στο κοντινό μου περιβάλλον. Ορισμένες αλλαγές, ακόμη και οι τραυματικές, βοηθούν. Η ωριμότητα σε βοηθά να καταλάβεις ότι στη ζωή υπάρχουν στιγμές που πιστεύεις ότι θα κρατήσουν για πάντα, αλλά μετά συνειδητοποιείς ότι μια τέτοια υπόσχεση δεν έχει αξία. Το να μιλώ για γάμο και παιδιά στα 40 μου, μου φαίνεται αστείο. Νομίζω ότι στη ζωή μου προτεραιότητα ήταν πάντα τα παιδιά μου και προσπάθησα να υπερασπιστώ με κάθε τρόπο την ηρεμία και την ισορροπία τους. Μόνο μια μητέρα μπορεί να καταλάβει πώς συγκεκριμένες αλλαγές μπορεί να είναι τραυματικές και ενοχλητικές για τη ζωή των παιδιών της».

To 2017  μιλώντας στο «Le Capitane» στο «Spike Tv» είχε πει: «Κανείς δεν πέθανε από την απιστία. Μπορείς να προχωρήσεις, να νιώσεις καλά... και να είσαι ακόμα καλύτερος στη ζωή σου». 

H Τσέχα πάντως παντρεύτηκε ξανά και απέκτησε και 3ο παιδί ενώ η Ιταλίδα πριν γνωρίσει τον Μπουφόν είχε γίνει για πρώτη φορά μητέρα όντας σε σχέση με γνωστό επιχειρηματία της γειτονικής χώρας. 





Ειδήσεις σήμερα:

Σοκάρει η φωτογραφία με τα τραύματα του 16χρονου μετά την επίθεση από ομάδα ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη

Δείτε την τελευταία φωτογραφία της 64χρονης πριν μπει στον θάλαμο Sarco για να αυτοκτονήσει στην Ελβετία


Reuters: Πάνω από 1.500 μέλη της Χεζμπολάχ τυφλώθηκαν ή ακρωτηριάστηκαν από τις επιθέσεις με τους βομβητές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης