Κύπελλο ποδοσφαίρου: Προκρίθηκε στους «16» με χρυσή αλλαγή τον Νους ο ΟΦΗ, 2-1 τον Παναιτωλικό - Δείτε τα γκολ

Κύπελλο ποδοσφαίρου: Προκρίθηκε στους «16» με χρυσή αλλαγή τον Νους ο ΟΦΗ, 2-1 τον Παναιτωλικό - Δείτε τα γκολ

Ο  Τιάγκο Νους πέρασε ως αλλαγή στο 46’ και «υπέγραψε» τα δύο γκολ της ανατροπής - Η Athens Kallithea απέκλεισε τον Διαγόρα στα πέναλτι 

6319171
Με «χρυσή αλλαγή» τον Τιάγκο Νους, ο οποίος μπήκε στο 46’ και «υπέγραψε» τα δύο γκολ της ανατροπής, ο ΟΦΗ νίκησε με 2-1 τον Παναιτωλικό στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο έχοντας την πρώτη καλή στιγμή στο 7’ στο σουτ του Κοντούρη που έβγαλε ο Χριστογεώργος, ενώ πήρε το προβάδισμα στο 18’ με το υπέροχο γκολ του Μαϊντέβατς, ο οποίος πέρασε και τον γκολκίπερ του ΟΦΗ κι έκανε το 1-0 μετά από εξαιρετική ασίστ του Ρόα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4fkkxxqumq9)


Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4fjq32c19nt)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4fjiex3b0v5)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4fijfi3wfft)


Η τριπλή αλλαγή του Δέλλα στο ημίχρονο (Νους, Σενγκέλια, Μπαΐνοβιτς) τόνωσε την επιθετικότητα του ΟΦΗ με τον πρώτο να αποδεικνύεται καταλυτικός στην εξέλιξη του ματς. Στο 59’ από κεφαλιά πάσα του Χριστόπουλου, ο Αργεντινός μέσος ισοφάρισε από κοντά με προβολή, ενώ στο 71’ έπειτα από έξοχη σέντρα του Μπάκιτς, έκανε το 2-1 με καρφωτή κεφαλιά, φέρνοντας... τούμπα τον αγώνα.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παναιτωλικός έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Σιέλη και Μλάντεν, όμως το 2-1 δεν άλλαξε και η κρητική ομάδα πανηγύρισε την πρόκρισή της στην 5η φάση του θεσμού.

Διαιτητής: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)
Κίτρινες: 28’ Σαλσέδο, 48’ Μπάκιτς, 90’ Μαρινάκης, 90’ Μπαΐνοβιτς - 44’ Κοντούρης, 48’ Σιέλης, 90’ Πέρες

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Αμπάντα, Χριστόπουλος, Μπρεσάν, Καραχάλιος (46’ Μπαΐνοβιτς), Κουτεντάκης, Μπάκτις (76’ Χατζηθεοδωρίδης), Ριέρα (46’ Σενγκέλια), Αποστολάκης (46’ Νους), Σαλσέδο (85’ Γιούνγκ).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Σιέλης (76’ Ντίας), Μλάντεν, Στάγιτς, Μαυρίας, Νικολάου, Κοντούρης (57’ λ.τρ. Λιάβας), Λουίς, Λαχούντ (65’ Φακούντος Πέρες), Ρόα (76’ Μπουζούκης), Μαϊντέβατς (76’ Λομόνακο).

Με «ήρωα» τον Γκέλιο, η Καλλιθέα «λύγισε» (4-3) στα πέναλτι τον Διαγόρα

Η Καλλιθέα τα... χρειάστηκε απέναντι στον Διαγόρα της Super League 2, «κόλλησε» για 120’ στο 0-0, αλλά πήρε εντέλει την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε 4-3 στα πέναλτι, έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Γκέλιο που έκανε δύο επεμβάσεις.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4fix4fmt5ip)


Η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες στην κανονική διάρκεια και την παράταση χωρίς να βρει δίχτυα. Στη «ρώσικη ρουλέτα» ο Διαγόρας φάνηκε να παίρνει προβάδισμα μετά το χαμένο πέναλτι του Ματίγια (απέκρουσε ο Τσιλιγκίρης), όμως ο Γκέλιος είχε δύο αποκρούσεις στις εκτελέσεις των Μανιά και Παπαδόπουλου και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

Δημητρίου 1-0

Ματίγια Απέκρουσε ο Τσιλιγκίρης

Μανωλάκης 2-0

Ντεμέτριους 2-1

Μανιάς Απέκρουσε ο Γκέλιος

Ουλντρίκις 2-2

Τσιαντούλας 3-2

Τζιάνι 3-3

Παπαδόπουλος Απέκρουσε ο Γκέλιος

Μερκάτι 3-4


Διαιτητές: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Κίτρινες: 17’ Μπρέγκου, 57’ Γαρουφαλιάς, 85’ Αγουάδο - 77’ Τζιάνι

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Θωμάς Γράφας): Τσιλινγκίρης, Κατσουλίδης (53’ Νικολής), Σταματούλας, Δημητρίου, Μανωλάκης, Μπρέγκου (98’ Δημόπουλος), Γαρουφαλιάς (58’ Τσιαντούλας), Σαπουντζής (73’ Αγουάδο), Κοκκίνης, Λιούμης (73’ Μανιάς), Άντο (58’ Παπαδόπουλος).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μάσιμο Ντονάτι): Γκέλιος, Ματίγεβιτς, Ρομαό, Τσιβελεκίδης (81’ Χάνουσεκ), Σοΐρι (68’ Τζιάνι), Ματίγια, Εντιαγέ, Καινούργιος (91’ Μερκάτι), Βασιλόγιαννης (81’ Νίκολιτς), Βαλμπουενά (68’ Ουλντρίκις), Λουκίνας (88’ Ντεμέτριους).


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 


Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ προετοιμάζεται για εισβολή στον Λίβανο, λένε οι IDF - Στέλνει δύο ταξιαρχίες εφέδρων στα βόρεια σύνορά του

Οι 10 ατάκες που ξεχώρισαν στο debate του ΠΑΣΟΚ, ποιος «την είπε» σε ποιον και γιατί...

Γλυφάδα - Πατέρας 14χρονης: Το παιδί ζαλίζεται διαρκώς, κανείς δεν ξέρει αν οργανώνουν την τρίτη και μοιραία επίθεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης