Θα το πάρει το κορίτσι ο Βιλντόσα - Είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου η Μίλιτσα Τάσιτς

Ο Αργεντινός μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και η Σέρβα βολεϊμπολίστρια της Θέτιδας Βούλας ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Γνωρίστηκαν στο Βελιγράδι όταν ο Λούκα Βιλντόσα αγωνιζόταν για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα. Η Μίλιτσα Τάσιτς εκείνη την περίοδο είχε συμβόλαιο με την Ντινάμο Βουκουρεστίου αλλά μια επίσκεψη στην πατρίδα της και η συνάντηση των δύο τους, άλλαξε τα πάντα.

Λούκα και Μίλιτσα έγιναν ζευγάρι στις αρχές του 2023 και σε κάθε ευκαιρία φρόντιζαν να δείχνουν τον έρωτα τους με την απόσταση να μην αποτελεί εμπόδιο... Ειδικά φέτος όπου ο Αργεντινός έκανε τη μεγάλη κίνηση να φύγει από τον ΠΑΟ και να βρεθεί στον Ολυμπιακό με την Σέρβα να έρχεται επίσης στη χώρα μας για λογαριασμό της Θέτιδας Βούλας (αγωνίζεται στη Volley League γυναικών και συμμετέχει στο Challenge Cup).

Κι αυτή η... συγκατοίκηση μάλλον επιτάχυνε τις εξελίξεις με τον άσο των ερυθρόλευκων να κάνει την επίσημη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και να εισπράττει το πολυπόθητο «ναι» με την Μίλιτσα να ποστάρει περιχαρής το μονόπετρο στο χέρι της.




Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ προετοιμάζεται για εισβολή στον Λίβανο, λένε οι IDF - Στέλνει δύο ταξιαρχίες εφέδρων στα βόρεια σύνορά του

Οι 10 ατάκες που ξεχώρισαν στο debate του ΠΑΣΟΚ, ποιος «την είπε» σε ποιον και γιατί...

Γλυφάδα - Πατέρας 14χρονης: Το παιδί ζαλίζεται διαρκώς, κανείς δεν ξέρει αν οργανώνουν την τρίτη και μοιραία επίθεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr