Ιωαννίδης: Ο πιο ακριβός παίκτης της Super League - Άφησε στη 2η θέση τον Κωνσταντέλια

Ο Φώτης Ιωαννίδης αναρριχήθηκε στην κορυφή της λίστας χρηματιστηριακής αξίας των παικτών της Super League, με αξία 18 εκατομμυρίων ευρώ, ξεπερνώντας τον Γιάννη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ (17 εκατ. ευρώ)  – O Παναθηναϊκός έχει τέσσερις παίκτες στην κορυφαία δεκάδα

Ο Φώτης Ιωαννίδης κατέχει πλέον τον τίτλο του πιο ακριβού ποδοσφαιριστή της Super League, σύμφωνα με την ανανεωμένη λίστα του Transfermarkt.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, εκτόξευσε την αξία του στα 18 εκατομμύρια ευρώ, ξεπερνώντας τον Γιάννη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ, ο οποίος πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση με αξία 17 εκατομμύρια ευρώ.






Η εντυπωσιακή απόδοση του Ιωαννίδη, ειδικά στα ευρωπαϊκά ματς, και οι πολλές προτάσεις για την απόκτησή του συνέβαλαν στην αύξηση της αξίας του κατά 5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Κωνσταντέλιας, αν και βελτίωσε επίσης την αξία του κατά 2 εκατομμύρια ευρώ, δεν κατάφερε να διατηρήσει την κορυφαία θέση.




Στην τρίτη θέση της λίστας βρίσκεται ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ με αξία 15 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η πεντάδα συμπληρώνεται με δύο παίκτες του Ολυμπιακού, τον Κάρμο και τον Έσε, με 12 εκατομμύρια ευρώ έκαστος. Την πρώτη δεκάδα ολοκληρώνουν οι Ουναΐ (12 εκατ. ευρώ), Τετέ (10 εκατ. ευρώ), Τσάλοφ (10 εκατ. ευρώ), Πελίστρι (10 εκατ. ευρώ) και Μαρσιάλ (9 εκατ. ευρώ).

Ιδιαίτερα αξιοσημείωτη είναι η αύξηση της αξίας του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι, ο οποίος σημείωσε άνοδο 40%, ανεβαίνοντας στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Η ανανεωμένη λίστα δείχνει την κυριαρχία του Παναθηναϊκού, με τέσσερις παίκτες στην κορυφαία δεκάδα, ενώ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ εκπροσωπούνται με δύο ποδοσφαιριστές έκαστος.


Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη μαθητής και ο πατέρας του στον Άλιμο - Ο 14χρονος είχε κινητό, απείλησε καθηγήτρια πως «θα της σπάσει τα μούτρα»

Με κλειστά μάτια θα εμπιστευόμουν το παιδί μου στον πατέρα Αντώνιο, κατέθεσε ο Μουζουράκης στη δίκη για την Κιβωτό του Κόσμου


Άνοιξε επισήμως την κούρσα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης: Ποιοι υπέγραψαν την υποψηφιότητά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr