Η απάντηση της Γαλατάσαραϊ στο «Ο δρόμος προς την Κωνσταντινούπολη» του ΠΑΟΚ: Εδώ είναι Ιστανμπούλ - Φωτογραφίες

Συνεχίστηκε και μετά τον αγώνα του Europa League η κόντρα του ΠΑΟΚ με την Γαλατάσαραϊ στα social media 

O ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το... αριστερό στο Europa League αφού ηττήθηκε με 3-1 από την Γαλατάσαραϊ στην πρεμιέρα της League Phase. 

Το παιχνίδι τελείωσε, οι παίκτες των δύο ομάδων σκέφτονται την επόμενη υποχρέωση, αλλά η Γαλατά μετά τη νίκη αποφάσισε να απαντήσει σε μια ανάρτηση του ΠΑΟΚ με την οποία έγινε... χαμός στην Τουρκία και πρώτο θέμα στη Fanatik. 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)


O ΠΑΟΚ είχε ανεβάσει ώρες πριν από τον αγώνα βίντεο στο Instagram από την άφιξη στην Πόλη και είχε γράψει στη λεζάντα:  «Road to Constantinople» ή αλλιώς «Ο δρόμος προς την Κωνσταντινούπολη».


Αυτό που εξόργισε τους Τούρκους ήταν το ότι ο ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην πόλη στα αγγλικά ως «Constantinople» και όχι «Istanbul», όπως θα ήθελαν! Μετά τον αγώνα ο επίσημος λογαριασμός της Γαλατάσαραϊ στο Instagram απάντησε στον ΠΑΟΚ. 

Έβαλε μια φωτογραφία από το κατάμεστο γήπεδο και έγραψε στη λεζάντα: «𝐓𝐡𝐢𝐬 𝐢𝐬 𝐈𝐬𝐭𝐚𝐧𝐛𝐮𝐥!», δηλαδή «Εδώ είναι Ιστανμπούλ». Φυσικά η απάντηση έγινε μεγάλο θέμα στα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας. 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fanatik (@fanatikcomtr)


Θυμίζουμε πριν από το παιχνίδι η τουρκική αστυνομία πήρε τις σημαίες από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ όταν πέρασαν τα σύνορα ενώ οι φαν της Γαλατάσαραϊ έβαλαν ένα πανό-υποδοχής που έγραφε «1453», δηλαδή τη χρονιά της Άλωσης της Πόλης. 







Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη μαθητής και ο πατέρας του στον Άλιμο - Ο 14χρονος είχε κινητό, απείλησε καθηγήτρια πως «θα της σπάσει τα μούτρα»

Με κλειστά μάτια θα εμπιστευόμουν το παιδί μου στον πατέρα Αντώνιο, κατέθεσε ο Μουζουράκης στη δίκη για την Κιβωτό του Κόσμου


Άνοιξε επισήμως την κούρσα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης: Ποιοι υπέγραψαν την υποψηφιότητά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr