Αλίσα Σμιντ: Βουτιές και «βόλτες» με τζετ σκι στα πράσινα νερά της Ιταλίας για την πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου - Βίντεο, φωτογραφίες

Η πρωταθλήτρια στίβου από την Ιταλία πήρε γεύση από Παρίσι και Ολυμπιακούς Αγώνες και προτίμησε να ταξιδέψει και φέτος στην Ιταλία για να ξεκουραστεί και να... φορτίσει τις μπαταρίες της

Στην γειτονική Ιταλία μαζί με φίλες της απολαμβάνει τις διακοπές της η Αλίσα Σμιντ.

Η πρωταθλήτρια στίβου από τη Γερμανία που έχει χαρακτηριστεί ως η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο άφησε πίσω της την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι και αποφάσισε και φέτος να χαρεί τον ήλιο και την θάλασσα στην πανέμορφη Ιταλία. 

Τη μισή ημέρα της την περνά στη θάλασσα. Κολυμπάει, «οργώνει» τα νερά με το τζετ σκι και φυσικά φωτογραφίζεται μέσα και έξω από το νερό για να ενημερώσει τους φίλους της στα social media για τις δραστηριότητές της. 




Η Γερμανίδα αθλήτρια που της αρέσει να «τρολάρει» και τον εαυτό της ανέβασε μάλιστα βίντεο στο Tik Tok που δείχνει όλα τα «ατυχήματα» που πάθανε με τις φίλες της στην Ιταλία. 
@alicaschmidt

Why is that so true 😂

♬ som original - erick ୨ৎ ⸆⸉


Η αθλήτρια του στίβου μετά από όλο αυτό τον χαμό και την πίεση που υπέστη στο Παρίσι χρειαζόταν λίγη ξεκούραση πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Δεν παρέλειψε όμως να κάνει και την προπόνησή της με φόντο... ένα πολύ όμορφο ηλιοβασίλεμα.

@alicaschmidt There are worse views 🌴 #running ♬ sonido original - Vibes by Ley



Άφησε πίσω της το Παρίσι και το... σκάνδαλο 

Η Αλίσα Σμιντ επιλέχθηκε από την Εθνική Γερμανίας, για να την εκπροσωπήσει στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και προκάλεσε και πάλι με την παρουσία της. 

Η συναθλήτριά της Λούνα Μπούλμαν, η οποία έμεινε εκτός και εξέφρασε την διαφωνία της με ανάρτηση μέσω των social media. 



«Ναι, στα χαρτιά είμαι η δεύτερη πιο γρήγορη 400άρα. Όχι, δεν με πήραν στη σκυταλοδρομία», είχε γράψει χαρακτηριστικά. 

Περισσότερος σάλος βέβαια δημιουργήθηκε με την αποτυχία της Εθνικής Γερμανίας να περάσει τα προκριματικά. Η Σμιντ μετά τον αποκλεισμό δήλωσε ότι «δεν ήταν δική μας απόφαση, αλλά των αρχών και των προπονητών. Πιθανόν ήταν η καλύτερη απόφαση για την ομάδα, εμπιστευόμαστε τους προπονητές».


Δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί πίσω στην Γερμανία και αν η Μπούλμαν με την Σμιντ θα συνεχίσουν να είναι στην ίδια ομάδα, κάτι που θα αποφασίσει ο προπονητής, όπως είχε δηλώσει και η Αλίσα.

Η Αλίσα τα άφησε όλα πίσω της και απολαμβάνει κάθε στιγμή των διακοπών της στην Ιταλία. 

Ειδήσεις σήμερα:

Έσκασαν τα λάστιχα και τους απείλησαν με καλάσνικοφ - Πώς έγινε η ληστεία στη χρηματαποστολή στο Λαύριο

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας έως και 8 βαθμούς Κελσίου τη Δευτέρα, λέει ο Κολυδάς - Ενισχύονται οι βοριάδες

Άνοιξε επισήμως την κούρσα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης: Ποιοι υπέγραψαν την υποψηφιότητά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr