Κύπελλο Ιταλίας: Το ντέρμπι της Γένοβας είχε πολύ... ξύλο στο τρίτο ημίχρονο - Δείτε βίντεο

Κύπελλο Ιταλίας: Το ντέρμπι της Γένοβας είχε πολύ... ξύλο στο τρίτο ημίχρονο - Δείτε βίντεο

Η Σαμπντόρια απέκλεισε με 6-5 στα πέναλτι τη Τζένοα, ωστόσο ο τελικός απολογισμός των συγκρούσεων των χούλιγκαν των δύο ομάδων, κατέγραψε 38 τραυματίες και πολλές υλικές ζημιές - Παρουσία και οπαδών της Μαρσέιγ τα επεισόδια

29287718
Για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια Σαμπντόρια και Τζένοα βρέθηκαν αντιμέτωπες σε αγώνα για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ιταλίας και το αποτέλεσμα ήταν η πόλη της Γένοβας να ζήσει μια πραγματική νύχτα τρόμου...



Από τον περασμένο Μάιο, όταν οπαδοί της Σαμπντόρια είχαν μαχαιρώσει οπαδό της μισητής συμπολίτισσας και ως απάντηση είχαμε την κλοπή σε γραφεία λέσχης φίλων της Σαμπ η ένταση είχε χτυπήσει κόκκινο και παρόλο που  όλη η αστυνομική δύναμη της πόλης ήταν σε κατάσταση συναγερμού δεν μπόρεσε να αποτρέψει τα ραντεβού για ξύλο!

Κλείσιμο

Από το μεσημέρι όταν οι αντίπαλοι οπαδοί βρέθηκαν στο γήπεδο για να κρεμάσουν τα πανό ξεκίνησαν οι αντιπαραθέσεις, που συνεχίστηκαν όσο πλησίαζε η ώρα για τη σέντρα, ενώ στη διάρκεια του αγώνα οι εντάσεις στην κερκίδα είχαν ως αποτέλεσμα των τραυματισμό τριών ανθρώπων.



Ωστόσο το μεγάλο πανηγύρι των χούλιγκανς ακολούθησε τις μεταμεσονύχτιες ώρες όταν οι δρόμοι της πόλης μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης... Κι οι μάχες διήρκησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον αρχικό απολογισμό να κάνει λόγο για 38 τραυματίες, 26 εκ των οποίων είναι άνδρες της αστυνομίας και 12 από τους... μαχητές των δρόμων.

Genova2
29287722
29287724
29287723



Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων με τον έναν να είναι οπαδός της Σαμπντόρια και τους άλλους δύο να είναι Γάλλοι οπαδοί της Μαρσέιγ, οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της Τζένοα και ήρθαν ως... ενισχύσεις για το ντέρμπι.




Κάποια στιγμή η αστυνομία αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τα ειδικά οχήματα (σαν την αντίστοιχη ΑΥΡΑ της ΕΛ.ΑΣ.) για να διαλύσει τις συμπλεκόμενες ομάδες με τις εκτιμήσεις των αρχών να αναφέρουν ότι συνολικά 500 άτομα συμμετείχαν στα επεισόδια.

Ήδη πάντως εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες και όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές μέσα στις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει μπαράζ συλλήψεων.


29287719
29287721
29287717
29287716




Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Ο Μητσοτάκης στη συνάντηση της Νέας Υόρκης για την Ουκρανία με Μπάιντεν, φον ντερ Λάιεν, Ζελένσκι, Στάρμερ

Ο Φάμελλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - «Οφείλουμε να περάσουμε από το εγώ στο εμείς»


Σταθερή η Μαρινέλλα λένε οι γιατροί και περιμένουν να περάσει το πρώτο 24ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης