Τουρκία: Σάλος με Χέις Ντέιβις και ανάρτηση για «ενορχηστρωτές της γενοκτονίας των Αρμενίων»

Τουρκία: Σάλος με Χέις Ντέιβις και ανάρτηση για «ενορχηστρωτές της γενοκτονίας των Αρμενίων»

O Nάιτζελ Χέις Ντέιβις βρίσκεται στο... στόχαστρο στην Τουρκία μετά από story που ανέβασε με το μνημείο της γενοκτονίας των Αρμενίων στο Γερεβάν

27053609

Χαμός στην Τουρκία μετά από μια ανάρτηση του παίκτη της Φενέρ, την οποία στη συνέχεια διέγραψε. Ο Χέις Ντέιβις βρέθηκε στο μνημείο της γενοκτονίας των Αρμενίων στο Γερεβάν και ανέβασε story, γράφοντας για «ενορχηστρωτές της γενοκτονίας».

Αυτή η ανάρτηση δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Τούρκους, οι οποίοι πλέον ζητούν να αποχωρήσει από την Φενέρ. Πάντως υπάρχουν και άλλα stories από το μνημείο της γενοκτονίας των Αρμενίων τις οποίες έχει κρατήσει κανονικά στο επίσημο προφίλ του.

Κλείσιμο

Ο Χέις πήρε θέση με ανάρτησή του αναφέροντας:

"Μετά από την ανάρτησή μου, διαπίστωσα ότι το θέμα που κοινοποίησα σχετικά με την Αρμενία και την Τουρκία ήταν πολύ ευαίσθητο. Όσο κι αν προσπαθώ να μάθω, δεν ξέρω τα πάντα. Λόγω της εκτίμησης και του σεβασμού για όσα μου έχει προσφέρει η Τουρκία, προσωπικά και επαγγελματικά, θα ήθελα να δηλώσω ότι δεν σκόπευα να προκαλέσω σκόπιμη ή υπονοούμενη ασέβεια προς την Τουρκία, την ιστορία ή τους πολίτες της.

Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά και μου έχουν μιλήσει γι' αυτό το θέμα, ξέρουν ότι αυτά που λέω είναι ειλικρινή. Δεν είμαι Τούρκος, οπότε δεν κατάλαβα τη βαρύτητα που φέρει αυτό το θέμα για όσους είναι Τούρκοι. Ελπίζω αυτό να εξαλείψει τυχόν παρανοήσεις ή παρερμηνείες σχετικά με τα λόγια, τις πράξεις μου και κυρίως τον χαρακτήρα μου. Θα ήθελα να ενημερώσω όσους πληγώθηκαν από αυτή την κατάσταση ότι δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου".

Yπάρχει και άλλο θέμα με την Φενέρ τα τελευταία 24ώρα, εκείνο που έχει να κάνει με τον Εργκίν Αταμάν. Η χειρονομία του Τούρκου τεχνικού (για το 3-1 της Γαλατά επί της Φενέρ στο ποδοσφαίρο) μετά το τέλος του φιλικού του Παναθηναϊκού με τη Γαλατάσαραϊ προκάλεσε σάλο στην Τουρκία αφού η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε ότι δεν θα στείλει παίκτες στην Εθνική όσο είναι προπονητής ο κόουτς των «πράσινων».

Πηγή:gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Έσκασαν τα λάστιχα και τους απείλησαν με καλάσνικοφ - Πώς έγινε η ληστεία στη χρηματαποστολή στο Λαύριο

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας έως και 8 βαθμούς Κελσίου τη Δευτέρα, λέει ο Κολυδάς - Ενισχύονται οι βοριάδες

Άνοιξε επισήμως την κούρσα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης: Ποιοι υπέγραψαν την υποψηφιότητά του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης