Παναθηναϊκός: Ο Τσέριν ανανέωσε το συμβόλαιο του έως το 2028

Ο Σλοβένος μέσος συμφώνησε και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟ που θα τον κρατήσει στους πράσινους ως το καλοκαίρι του 2028

Αν και το τελευταίο διάστημα έχει... χαθεί από το ροτέιτον του Παναθηναϊκού, ο Άνταμ Τσέριν εξακολουθεί να παραμένει ένα σημαντικό κεφάλαιο για τους πράσινους οι οποίοι κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου.

Το τρέχων συμβόλαιο του Σλοβένου μέσου έληγε το καλοκαίρι του 2025 με τις δύο πλευρές να υπογράφουν νέο το οποίο θα τον διατηρήσει το δυναμικό της ομάδας έως τιο καλοκαίρι του 2028



Ο 25χρονος διεθνής μέσος ήρθε στους «πράσινους» το καλοκαίρι του 2022 και έκτοτε μετρά 87 συμμετοχές με τη φανέλα τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2028.

Ο Άνταμ εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2022. Έχει καταγράψει συνολικά 87 συμμετοχές και επτά γκολ με τη φανέλα του συλλόγου μας.

«Νιώθω μεγάλη χαρά για την επέκταση του συμβολαίου μου στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Αλαφούζο, όπως και τον τεχνικό διευθυντή, κ. Παπαδημητρίου. Η επιθυμία μου ήταν να παραμείνω για αρκετά χρόνια στην ομάδα κι έγινε πραγματικότητα. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, προκειμένου η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να βιώσουμε όλοι πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια», ήταν τα λόγια του Τσέριν μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Ο Μητσοτάκης στη συνάντηση της Νέας Υόρκης για την Ουκρανία με Μπάιντεν, φον ντερ Λάιεν, Ζελένσκι, Στάρμερ

Ο Φάμελλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - «Οφείλουμε να περάσουμε από το εγώ στο εμείς»


Σταθερή η Μαρινέλλα λένε οι γιατροί και περιμένουν να περάσει το πρώτο 24ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr