Πυροβόλησαν παλαίμαχο της Φενέρ μετά από εκπομπή για την πρεμιέρα της τουρκικής ομάδας στο Europa League

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν τηλεοπτικός αναλυτής Σερχάτ Ακίν «ανακοίνωσε» ο ίδιος με φωτογραφία στα social media πως πυροβολήθηκε

Θλιβερή είδηση από την Τουρκία. Η Φενέρμπαχτσε μπήκε με το δεξί στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις αφού επικράτησε 2-1 της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, ωστόσο το τρίποντό της αμαυρώθηκε από την επίθεση που δέχθηκε ο Σερχάτ Ακίν.

Ο 43χρονος παλαίμαχος διεθνής αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στα Καναρίνια και από όταν κρέμασε τα παπούτσια του εργάζεται στην τηλεόραση ως αναλυτής. Μετά το τέλος της εκπομπής για την πρεμιέρα της Φενέρ στο Europa League ο Ακίν έπεσε θύμα επίθεσης και πυροβολήθηκε στο πόδι!

Την είδηση ουσιαστικά γνωστοποίησε ο ίδιος, δημοσιεύοντας στο X μια φωτογραφία με το ματωμένο του πόδι και τη λεζάντα «Με πυροβόλησαν στο πόδι μετά την εκπομπή. Η τελευταία μου λέξη ήταν "Φενέρμπαχτσε"».



Προς το παρόν δεν έχει γνωστό τι ακριβώς έχει συμβεί, ποιοι ήταν οι δράστες και ποιο το background τους, ωστόσο ο Ακίν δεν βρίσκεται σε κίνδυνο και η τουρκική αστυνομία ερευνά την υπόθεση.



Η Φενέρ καταδικάζει την επίθεση

Σε ανακοίνωση που έκανε ο σύλλογος αναφέρει: «Καταδικάζουμε την ένοπλη επίθεση στον πρώην ποδοσφαιριστή μας Σερχάτ Ακίν. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. Αναμένουμε από τους δράστες να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης το συντομότερο δυνατό»


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Metron Analysis: Στο 30,2% η ΝΔ, πέφτει κι άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ - Μάχη για 4 στο ΠΑΣΟΚ

Έρικ Άνταμς: «Δώρα» $100.000 είχε λάβει ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης από τους Τούρκους - Πολυτελείς διαμονές και ξεναγήσεις με γιοτ

Χαμός στην Αφρική: Παίκτης ισχυρίζεται ότι είναι 26 χρονών, αλλά ούτε... ο καθρέφτης του δεν τον πιστεύει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr