Ολυμπιακός: Συμφώνησε με Γιαζίτσι, στον «πάγο» το θέμα του Ουνάς

Ολυμπιακός: Συμφώνησε με Γιαζίτσι, στον «πάγο» το θέμα του Ουνάς

Ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να πετύχει το deal με τον Γιουσούφ Γιαζίτσι ενώ η περίπτωση του Ουνάς φαίνεται να απομακρύνεται προς στιγμήν

yazici_1
Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά του Ολυμπιακού, αφού την ώρα που η μεταγραφή του Ουνάς φαίνεται να απομακρύνεται, οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν κι έκλεισαν τη συμφωνία με τον Γιουσούφ Γιαζιτσί, ο οποίος βρισκόταν εδώ και καιρό στα «ραντάρ» τους.

Ο 27χρονος Τούρκος επιθετικός μέσος ολοκλήρωσε την συνεργασία του με την Λιλ το φετινό καλοκαίρι και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ψάχνοντας κάτι καλό στην ευρωπαϊκή αγορά και αποκλείοντας την επιστροφή της πατρίδας του, παρά τις οχλήσεις που είχε από τις μεγάλες ομάδες αυτής.

Yusuf Yazıcı Just Too Good in 2024..


Κλείσιμο
Το προφίλ του ταιριάζει στον ποδοσφαιριστή που ψάχνει ο Ολυμπιακός με στόχο να ενισχύσει την μεσοεπιθετική του γραμμή θέλοντας έτσι να βελτιώσει την δημιουργία του, τομέας του παιχνιδιού του που προβληματίζει τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αυτή τη στιγμή.

Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και ο Γιαζίτσι αναμένεται να έρθει σύντομα στην χώρα μας, ακόμα και σήμερα, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Από την άλλη η υπόθεση του Ουνάς φαίνεται να έχει μπει στον... πάγο από πλευράς των «ερυθρολεύκων». Μπορεί εκείνος να ήρθε στην Αθήνα για το τελικό στάδιο της μεταγραφής του, αλλά η στάση, τόσο η δική του όσο και των εκπροσώπων του, προκάλεσε δυσαρέσκεια στους Πειραιώτες, την ίδια ώρα που δημοσιεύματα του εξωτερικού να κάνουν για εμπλοκή ομάδας από το Κατάρ.

Πηγή: Gazzetta



Ειδήσεις σήμερα:

Η στιγμή της ένοπλης επίθεσης στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Φενέρ, Σερχάτ Ακίν - Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης