Champions League: Χωρίς οπαδούς η Μπαρτσελόνα στο εκτός έδρας ματς με τον Ερυθρό Αστέρα

Τιμωρήθηκε για ρατσιστικές συμπεριφορές οπαδών στο Μονακό - Στον σύλλογο επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 10.000 ευρώ - Η Μπαρτσελόνα τόνισε πως θα συμμορφωθεί με την απόφαση της UEFA

Η UEFA απαγόρευσε στην Μπαρτσελόνα τη διάθεση εισιτηρίων στους οπαδούς της για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της στο Champions League, μετά τη ρατσιστική συμπεριφορά που επέδειξαν στο Πριγκιπάτο με αντίπαλο τη Μονακό.

Ως εκ τούτου, η ισπανική ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς φιλάθλους στο πλευρό της στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της για το Champions League, το οποίο είναι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, στο Βελιγράδι, στις 6 Νοεμβρίου.

Στους Καταλανούς είχε επιβληθεί απαγόρευση πώλησης εισιτηρίων σε φιλοξενούμενους οπαδούς για τις διοργανώσεις της UEFA με αναστολή ενός ενός έτους μετά από φαινόμενα ρατσιστικής συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα των προημιτελικών του περσινού Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Έπειτα από τη συμπεριφορά των οπαδών της στο Μονακό, το πειθαρχικό όργανο της UEFA αποφάσισε να ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη ποινή.

Στον σύλλογο επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 10.000 ευρώ και επιπλέον απαγόρευση πώλησης εισιτηρίων σε φιλοξενούμενους οπαδούς για διοργανώσεις της UEFA με αναστολή ενός έτους.

Σε ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι ο σύλλογος θα συμμορφωθεί με την απόφαση ης ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και θα επιστρέψει τα χρήματα στους οπαδούς που είχαν ήδη αγοράσει εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.


Ειδήσεις σήμερα:

Η στιγμή της ένοπλης επίθεσης στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Φενέρ, Σερχάτ Ακίν - Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr