Ποδηλασία: Θρήνος για την 18χρονη Μουριάλ Φουρέρ που έχασε τη ζωή της μετά από πτώση σε διεθνή αγώνα

Ποδηλασία: Θρήνος για την 18χρονη Μουριάλ Φουρέρ που έχασε τη ζωή της μετά από πτώση σε διεθνή αγώνα

Η αθλήτρια υπέστη σοβαρό κρανιοκεγκεφαλικό τραύμα μετά την πτώση σε αγώνα στη Ζυρίχη - Παρά την αεροκομιδή της σε νοσοκομείο της Ζυρίχης αργότερα κατέληξε

furree
Ο κόσμος της ποδηλασίας θρηνεί για την απώλεια της Ελβετίδας Μουριέλ Φουρέρ, που χθες (26/9) είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο αγώνισμα νεανίδων του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη στη χώρα της και το οποίο τελικά της κόστισε τη ζωή.

«Με μεγάλη θλίψη, η Διεθνής Ένωση Ποδηλασίας (UCI) και η Οργανωτική Επιτροπή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Δρόμου και Paracycling Road 2024 UCI στη Ζυρίχη (Ελβετία) πληροφορήθηκαν σήμερα την τραγική είδηση ​​του θανάτου της νεαρής Ελβετίδας ποδηλάτρια, Μουριέλ Φουρέρ. Με το θάνατος της Μουριέλ Φουρέρ, η διεθνής ποδηλατική κοινότητα χάνει μια αθλήτρια ποδηλασίας με λαμπρό μέλλον.


Κλείσιμο

Η 18χρονη υπέστη σοβαρή πτώση χθες, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια του αγώνα δρόμου νεανίδων στη Ζυρίχη και υπέστη σοβαρό κρανιοκεγκεφαλικό τραύμα πριν διακομιστεί με ελικόπτερο στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.



Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από έντονη βροχόπτωση.

«Δυστυχώς, πέθανε σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ζυρίχης», ανέφερε η UCI και συνέχισε:



«Η UCI και η Οργανωτική Επιτροπή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Δρόμου και Paracycling UCI 2024 εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και την Ελβετική Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Η οικογένεια της Μουριέλ Φυρέρ ζητά την προστασία της ιδιωτικής της ζωής και να γίνει σεβαστή αυτή η πολύ οδυνηρή στιγμή».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης