Μπαρτσελόνα: Πέταξαν έξω από το γήπεδο οπαδό της Ρεάλ με μπλούζα Eμπαπέ

Μπαρτσελόνα: Πέταξαν έξω από το γήπεδο οπαδό της Ρεάλ με μπλούζα Eμπαπέ

Οπαδός εμφανίστηκε στο Μονζουίκ με φανέλα Εμπαπέ και η ασφάλεια του γηπέδου τον έβγαλε εκτός γηπέδου μετά τις αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των "Μπλαουγκράνα"

monzouic-mbape

Λίγο έλειψε να προκληθεί ένταση στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μοντζουίκ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα - Χετάφε, όταν οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε στην κερκίδα με φανέλα του Κιλιάν Εμπαπέ και το Νο. 9 στην πλάτη.

Παρόλο που η παρουσία ενός φιλάθλου της Ρεάλ δεν ήταν απαραίτητα πρόβλημα, η φανέλα του Μπαπέ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους φίλους της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι τον αποδοκίμασαν έντονα.

Η κατάσταση φάνηκε να γίνεται επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα του φιλάθλου, καθώς οι αντιδράσεις εναντίον του άρχισαν να εντείνονται. Η φανέλα του Γάλλου σταρ της Ρεάλ, θεωρήθηκε από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα ως πρόκληση.

Για να αποφευχθούν περαιτέρω εντάσεις, άνδρας της ασφάλειας του γηπέδου παρενέβη και απομάκρυνε τον φίλαθλο από την κερκίδα. Το πλήθος των Μπλαουγκράνα υποδέχτηκε την αποχώρησή του με χειροκροτήματα και χειρονομίες, πανηγυρίζοντας την «νίκη» τους στις εξέδρες.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Θέλουμε να λύσουμε το θέμα της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ με την Τουρκία - Καμία λύση δύο κρατών στην Κύπρο

Έφυγε με άδεια χέρια από τη Γαλλία ο Ολυμπιακός, ηττήθηκε 2-0 από τη Λιόν - Δείτε τα γκολ

Η Ναόμι Κάμπελ έπαιρνε λεφτά για φιλανθρωπίες και τα «έτρωγε» σε πεντάστερα ξενοδοχεία, σπα και… τσιγάρα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης