Ζαφείρης: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ζαφείρης: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο διεθνής Έλληνας μέσος της Σλάβια Πράγας, εκφράζει την ανυπομονησία του για την πρώτη του συμμετοχή στην Ελλάδα σε συλλογικό επίπεδο, ενόψει του αγώνα της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Europa League

27860079

Ο Χρήστος Ζαφείρης ήταν βασικός για 80 λεπτά στην πρεμιέρα της Σλάβια Πράγας στη φάση των ομίλων του Europa League, όπου η ομάδα του νίκησε τη Λουντογκόρετς με 0-2. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός που πρόσφατα χρίστηκε διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, είναι πλέον έτοιμος για την αναμέτρηση της Σλάβια κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4foq1r7soll)


Κλείσιμο

Σε δηλώσεις του, ο Ζαφείρης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το συγκεκριμένο παιχνίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για πρώτη φορά στην καριέρα μου σε συλλογικό επίπεδο θα αγωνιστώ στην Ελλάδα. Είμαι λίγο περίεργος για το πώς θα εξελιχθεί. Ανυπομονώ για αυτό. Είναι σίγουρα το δεύτερο πιο συναρπαστικό παιχνίδι για μένα μετά το ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο μέλλον του με τη Σλάβια Πράγας, δηλώνοντας πως προς το παρόν δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο μεταγραφής: «Δεν σκέφτομαι να φύγω ακόμα. Είμαι επικεντρωμένος στη Σλάβια και θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Εάν έρθει κάποια πρόταση για μεταγραφή θα το δούμε. Δεν ασχολούμαι με αυτό τώρα. Στο μέλλον θα ήθελα να κάνω ακόμη ένα βήμα. Τα πάντα εξαρτώνται από μένα και τις εμφανίσεις μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Λαύριο: «Γιατί τσακώνεστε, τι διαφορά έχετε» - Δύο τραυματίες από τα μαχαιρώματα έξω από το 1ο ΕΠΑΛ

Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ - Σήμερα το pre-wedding party, αύριο ο γάμος

Μαρινέλλα: Σταθερή και κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης