Ποντένσε για Ολυμπιακό: Μου άνοιξε τις πόρτες για πράγματα που δεν περίμενα ποτέ

Ποντένσε για Ολυμπιακό: Μου άνοιξε τις πόρτες για πράγματα που δεν περίμενα ποτέ

O Ντάνιελ Ποντένσε προτίμησε τα δολάρια της Αλ Σαμπάμπ από τον Ολυμπιακό αλλά πάντα έχει στην καρδιά του την ομάδα του Πειραιά 

6237978
Ο Ολυμπιακός περίμενε όλο το καλοκαίρι το «ναι» του Ντάνιελ Ποντένσε αλλά εκείνος «τρελάθηκε» με την απίθανη πρόταση από την Αλ Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας και αποφάσισε να αφήσει και τη Γουλβς για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν ξεχνάει όμως τον Ολυμπιακό, στον οποίο έπαιξε δύο διαφορετικές περιόδους, και μίλησε για την σχέση του με την ομάδα και τον κόσμο στην εφημερίδα "Α Bola" της πατρίδας του. 



Κλείσιμο
«Παραδέχομαι ότι μπορεί να πονάει, είτε πρόκειται για τους οπαδούς της Σπόρτινγκ είτε της Γουλβς, αλλά θέλω να επαινέσω τους οπαδούς του Ολυμπιακού γιατί ήταν ένας σύλλογος και μια ομάδα οπαδών που με στήριξε κατά τη διάρκεια της θητείας μου εκεί. Κατά τη διάρκεια των χρόνων που ήμουν εκεί κέρδισα και έχασα, αλλά πάντα είχα τη στήριξή τους. Έφυγα με καλό τρόπο, γιατί ακόμα και τώρα, πριν έρθω εδώ, με πίεζαν πολύ για να επιστρέψω στον Ολυμπιακό.

Η οικογένειά μου και εγώ νιώσαμε αυτή την αγάπη. Και δεν νομίζω ότι έχω νιώσει ποτέ οπουδήποτε αλλού με τον ίδιο τρόπο αυτή τη στοργή, οπότε νομίζω ότι ήταν επίσης άδικο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού να μην αντιμετωπίζονται όπως τους αξίζει» είπε για τον Ολυμπιακό ο Ποντένσε και συνέχισε: «Ξέρω ότι η απόφαση που πήρα ήταν δύσκολη, αλλά ταυτόχρονα ήταν πολύ σωστή, γιατί πήγα σε έναν σύλλογο, τον Ολυμπιακό, που μου άνοιξε τις πόρτες για πράγματα που δεν περίμενα ποτέ.

Δεν μετανιώνω για τίποτα και, αντίθετα, αν ήταν σήμερα, θα έφευγα ξανά για τον Ολυμπιακό, γιατί ήταν η καλύτερη δυνατή έξοδος. Ήμουν πολύ χαρούμενος εκεί και στη συνέχεια κατάφερα να πάω στην Premier League, το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, και η Γουλβς είναι ένας απίστευτος σύλλογος, όπου πέρασα μερικά πολύ καλά χρόνια. Αν ήταν σήμερα θα έκανα το ίδιο, αν και με πλήγωσε που έφυγα έτσι από τη Σπόρτινγκ». 



Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης