Εθνική Ελλάδας: Έφυγαν ήδη 1.000 εισιτήρια για το μεγάλο ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ

Μεγάλο το ενδιαφέρον των φιλάθλων για το σπουδαίο  ματς της με την Αγγλία στο Λονδίνο με 1.000 εισιτήρια να εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία τους

Με μεγάλη ταχύτητα εξαντλούνται τα εισιτήρια για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Αγγλία για το Nations League στο εμβληματικό «Γουέμπλεϊ» στις 10 Οκτωβρίου. Μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που τέθηκαν σε κυκλοφορία, ήδη 1.000 εισιτήρια έχουν πωληθεί, αποδεικνύοντας τη μεγάλη δίψα των Ελλήνων φιλάθλων να στηρίξουν την ομάδα σε ένα τόσο σπουδαίο ματς για το Nations League.


Η αναμέτρηση είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια για την Εθνική ομάδα, και η παρουσία των Ελλήνων οπαδών στο Λονδίνο αναμένεται εντυπωσιακή. Ο συνολικός αριθμός των εισιτηρίων που έχει διατεθεί για τους φίλους της Εθνικής ανέρχεται στα 4.300, οπότε όσοι ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στο Λονδίνο θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα για να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο «Γουέμπλεϊ».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την διάθεση των εισιτηρίων:

Στον "ναό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου", το ιστορικό Γουέμπλεϊ, θα αγωνιστεί η Εθνική Ομάδα στις 10 Οκτωβρίου με την Αγγλία για την 3η αγωνιστική του ομίλου της στο Nations League. Κλείστε το εισιτήριό σας για να ζήσετε μία μοναδική ποδοσφαιρική βραδιά σε ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα του πλανήτη!

Ο 2ος όμιλος της League B του UEFA Nations League φτάνει αισίως στην 3η αγωνιστική, στο πλαίσιο της οποίας η Εθνική θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Αγγλία. Ένα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία, αφού πρόκειται για το ντέρμπι πρωτοπόρων του ομίλου, καθώς οι δύο αντίπαλοι ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με δύο νίκες και 6 βαθμούς ο καθένας και ήρθε η ώρα της δικής τους αναμέτρησης.

Πατήστε ΕΔΩ για να αποκτήσετε εισιτήριο του αγώνα Αγγλία-Ελλάδα (τα εισιτήρια διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά). Η διαδικασία περιλαμβάνει δύο βήματα:

1) Εγγραφή στην πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων.

2) Αγορά εισιτηρίου.

Σε περίπτωση που η πλατφόρμα δεν σας οδηγήσει σε πεδίο που αφορά στα blocks 126 έως 132, συνδεθείτε εκ νέου μέσω του παραπάνω συνδέσμου.

Απαραίτητο για την πρόσβασή σας στο γήπεδο είναι να πατήσετε ΕΔΩ για αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες.

Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr