Εθνική Γαλλίας: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Νάντο Ντε Κολό

Εθνική Γαλλίας: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Νάντο Ντε Κολό

Ο Νάντο Ντε Κολό αγωνίστηκε στην Εθνική Γαλλίας από το 2008 έως το 2024 και κατέκτησε μεταξύ άλλων 2 ασημένια Ολυμπιακά μετάλλια 

27603592
Την αποχώρηση του από την Εθνική Γαλλίας, ανακοίνωσε επίσημα σήμερα (27/9), ο Νάντο ντε Κολό, μέσω ανάρτησής του στον λογαριασμό του στο «Χ» (πρώην Twitter). Ο αστέρας της Βιλερμπάν κατέκτησε έξι μετάλλια με τους «τρικολόρ», ενώ τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα των «μπλε» ήταν στον τελικό των εφετινών Ολυμπιακών Αγώνων, όπου ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Η απόφαση του ήρθε λίγες μέρες μετά τον Νικολά Μπατούμ, ο οποίος επίσης έβαλε... τελεία στην θητεία του με την Εθνική Γαλλίας.



Κλείσιμο
Στην ανάρτηση του έκανε μία ανασκόπηση του «ταξιδιού» με την Εθνική, ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια των 16 χρόνων του που τίμησε την φανέλα της χώρας του (2008-2024). Επίσης, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, με τους οποίους «βίωσε απίστευτες στιγμές και συναισθήματα», όπως τόνισε.



Με τους «τρικολόρ» κατέκτησε έξι μετάλλια και συγκεκριμένα: χάλκινο στο Ευρωμπάσκετ του 2015 και στο Παγκόσμιο του 2019, ασημένιο στο Ευρωμπάσκετ του 2011, καθώς και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 και του 2024, χρυσό στο Ευρωμπάσκετ του 2013.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης