Σόλσκιερ για Ρονάλντο: Λάθος η επιστροφή του στη Γιουνάιτεντ, αλλά δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε να πάει στη Σίτι

Σόλσκιερ για Ρονάλντο: Λάθος η επιστροφή του στη Γιουνάιτεντ, αλλά δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε να πάει στη Σίτι

O παλαίμαχος Νορβηγός άσος και προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιστεύει ότι εάν ο Ρονάλντο πήγαινε στη Σίτι θα πετύχαινε περισσότερα γκολ από τον Χάαλαντ

Ole-Gunnar-Solskj_r-ronaldo-arthrou
Λανθασμένη χαρακτήρισε την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2021 ο Όλε Γκούνα Σόλσκιερ. 

Ο Νορβηγός πρώην ποδοσφαιριστής αλλά και προπονητής των «Κόκκινων Διαβόλων» υπήρξε συμπαίκτης αλλά και κόουτς του Πορτογάλου σούπερ σταρ και διατηρεί μαζί του πολύ καλές σχέσεις. 



Κλείσιμο
Ο Ρονάλντο επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ επί ημερών του Σόλσκιερ και ο Νορβηγός είπε για εκείνον στο SkySports: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές εδώ και 15 χρόνια. Υπήρξα και συμπαίκτης του.

Έχει μεγάλη ιστορία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όταν ήταν να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι. Θα σκόραρε πιθανότατα περισσότερα γκολ από ότι σκοράρει τώρα ο Χάαλαντ».



Μιλώντας στη συνέχεια για το πως έκλεισε η μεταγραφή επεσήμανε: «Οπότε, ήρθα σε επαφή μαζί του και τελικά συμφωνήσαμε να επιστρέψει, αλλά τελικά νομίζω ότι η απόκτησή του ήταν λάθος, αφού επηρέασε αρνητικά τα αποδυτήρια της ομάδας. Ίσως κάποιοι άλλοι παίκτες να αισθάνθηκαν ότι είναι λιγότερο σημαντικοί, μετά την έλευση ενός σούπερ σταρ όπως είναι ο Ρονάλντο. Τα πήγε καλά, ήταν ο κορυφαίος μας σκόρερ εκείνη την χρονιά, αλλά εγώ έχασα τη δουλειά μου μερικές εβδομάδες αργότερα».

Πάντως για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε απορρίψει τον Κριστιάνο Ρονάλντο το 2021. 

Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης