Premier League: Αμφιβολίες για το ημι-αυτόματο οφσάιντ και αναβολή για το 2025

Παρότι οι αγγλικές ομάδες υπερψήφισαν την εφαρμογή της νέας τεχνολογίας και στο δικό τους πρωτάθλημα από τη φετινή περίοδο, το πλάνο δείχνει να πηγαίνει πίσω χρονικά λόγω των περισσότερων τεστ που απαιτεί η διοργανώτρια αρχή

Η Premier League ακόμα δεν έχει πειστεί για την εγκυρότητα του ημι-αυτόματου οφσάιντ και η εφαρμογή του στους αγγλικούς αγώνες παίρνει αναβολή για το 2025.

Μπορεί Serie A και La Liga να έχουν επενδύσει ακόμα περισσότερο στην τεχνολογία καλωσορίζοντας τη χρήση του ημι-αυτόματου οφσάιντ στους αγώνες τους, αλλά η Premier League διατηρεί ακόμα... επιφυλάξεις.

Αν και οι αγγλικές ομάδες υπερψήφισαν την εφαρμογή της νέας τεχνολογίας και στο δικό τους πρωτάθλημα από τη φετινή περίοδο, το πλάνο δείχνει να πηγαίνει πίσω χρονικά λόγω των περισσότερων τεστ που απαιτεί η διοργανώτρια αρχή για την ορθότητα της τεχνολογίας.

Σύμφωνα άλλωστε με το «ESPN» οι ιθύνοντες της Premier League ακόμα δεν έχουν βεβαιωθεί πως το ημι-αυτόματο οφσάιντ είναι εντελώς αξιόπιστο και θέλουν να συνεχίσουν τις αναλύσεις μέχρι να πειστούν για το αντίθετο.

Με τα προηγούμενα δεδομένα το αγγλικό πρωτάθλημα θα καλωσόριζε την τεχνολογία πιθανότατα μέσα στον προσεχή Οκτώβριο, όμως οι τελευταίες αμφιβολίες που έχουν διεγερθεί έχουν εκτοπίσει το πρότζεκτ για το 2025.

Φαίνεται μάλλον πως οι Άγγλοι θα αποτελέσουν το τελευταίο «κάστρο» προτού το ημι-αυτόματο οφσάιντ βρεθεί σε όλα τα γήπεδα των κορυφαίων διοργανώσεων, καθώς πέρα από Ιταλία και Ισπανία χρησιμοποιείται τόσο από την UEFA στο Champions League, όσο και από τη FIFA στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πηγή:gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αλεξανδρούπολη: Πατέρας κατήγγειλε τον βιασμό του 5χρονου γιου του από συνομηλίκους του

«Γιατί τσακώνεστε, τι διαφορά έχετε» - Δύο τραυματίες από τα μαχαιρώματα έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου


Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ - Σήμερα το pre-wedding party, αύριο ο γάμος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr