Basket League: Βραβεύτηκαν στη Ρόδο οι κορυφαίοι της σεζόν 2023-24 - Δείτε φωτογραφίες

Basket League: Βραβεύτηκαν στη Ρόδο οι κορυφαίοι της σεζόν 2023-24 - Δείτε φωτογραφίες

Σάρωσε τα βραβεία η ΚΑΕ Παναθηναϊκός - Κορυφαίος παίκτης ο Σλούκας, καλύτερος προπονητής ο Αταμάν

6321304
Στο πλαίσιο του Super Cup το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στη Ρόδο ο ΕΣΑΚΕ βράβευσε τους κορυφαίους της περασμένης σεζόν στη Basket League. 

Τα βραβεία, όπως ήταν γνωστό, σάρωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο MVP του πρωταθλήματος και ο Εργκίν Αταμάν ο κορυφαίος προπονητής. Επίσης οι Σλούκας, Ναν και Λεσόρ ήταν στην κορυφαία πεντάδα της χρονιάς ενώ καλύτερος αμυντικός ήταν ο Τζέριαν Γκραντ. 

6321304_2
6321325
6321297
6321300
6321310
6321315
6321322
Κλείσιμο


«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν ως MVP. Πολύ τιμητικό για κάθε αθλητη να παιρνει το βραβείο αυτό. Αν δεν υπήρχε η ομαδική δουλειά δεν θα βρισκόμουν εδώ. Ευχαριστώ όλους όσους εργάζονται στον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Μακάρι να έχουμε την τύχη με το μέρος μας φέτος»,είπε ο Κώστας Σλούκας. 

Ο Κέντρικ Ναν από την πλευρά του είπε: «Καλησπέρα (στα ελληνικά). Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν για αυτά τα βραβεία. Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση μπροστά σε όλους εσάς και να λαμβάνω αυτό το βραβείο. Η τιμή είναι πραγματικά μεγάλη. Εύχομαι σε όλους όσους είναι εδώ να έχουν τη καλύτερη σεζόν και να έχουν όλοι οι παίκτες την υγεία τους. Σας ευχαριστώ πολύ».

6321379
6321375
6321328


«Καλησπέρα και από εμένα. Και εγώ από σειρά μου να ευχαριστήσω όλου όσους με ψήφισαν με τη ψήφους τους. Συγχαρητήρια σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Όπως σωστά είπε και ο Κώστας (Σλούκας), αυτό είναι ένα ομαδικό βραβείο. Κανείς δεν τα καταφέρνει μόνος του. Μέσα από την ομαδική προσπάθεια, όλοι διακριθήκαμε. Και πάλι ευχαριστώ και να έχουμε καλή σεζόν» σημείωσε ο Κώστας Παπανικολάου. 

Από την πλευρά του ο Βασίλης Τολιόπουλος τόνισε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε στη Ρόδο. Είχαμε επιτυχημένη σεζόν και θέλουμε να ξεκινήσουμε την χρονιά με ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης την περσινή σεζόν. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι μέρα με την ημέρα, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πολλά αύριο. Είμαστε ανέτοιμοι, έχουμε δέκα νέους παίκτες και θέλουμε πάρα πολύ χρόνο για να δεθούμε και να βρούμε χημεία. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι, θα έχουμε δύο δυνατά τεστ για τη συνέχειά μας». 

Ο Εργκίν Αταμάν είπε:  «Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ήρθα στην Ελλάδα. Είδα το πάθος που έχουν οι Έλληνες για το μπάσκετ και είναι μεγάλη τιμή να έχω αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ τους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Αλλά περισσότερο ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την στήριξη και όλα τα εφόδια που μας έδωσε. Είναι πολύ σημαντικό πως για αυτή την επιτυχία είχαμε τρεις Έλληνες και ο ένας αναδείχθηκε MVP του Final Four. Είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό μπάσκετ».


Αναλυτικά οι κορυφαίοι της σεζόν 2023-24 

Stoiximan MVP: Κώστας Σλούκας

Καλύτερος Προπονητής: Εργκίν Αταμάν

Καλύτερη Πεντάδα: Κώστας Σλούκας, Κέντρικ Ναν, Κώστας Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Ματίας Λεσόρ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης