Αργεντινή: Η FIFA τιμωρεί τον Μαρτίνες με δύο αγωνιστικές για τις χειρονομίες του με το τρόπαιο του Copa America

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες θα χάσει τα επόμενα δύο παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ καθώς η FIFA τον τιμώρησε για τις χειρονομίες του με το τρόπαιο του Copa America και για το περιστατικό με τον καμεραμάν μετά το παιχνίδι με την Κολομβία

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να δίνει... σόου τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών γραμμών. Οι χειρονομίες του με τα τρόπαια της Αργεντινής έχουν γίνει... παράδοση τα τελευταία χρόνια για τον τερματοφύλακα της Άστον Βίλα και παρότι δέχεται έντονη κριτική, ο έμπειρος κίπερ δεν σταματά να κάνει τις αμφιλεγόμενες κινήσεις του.

Για τον Μαρτίνες ωστόσο έφτασε η ώρα που θα... πληρώσει το τίμημα, καθώς σύμφωνα με τα Μέσα της Αργεντινής η FIFA τον τιμώρησε με δύο αγωνιστικές για τις τελευταίες χειρονομίες που έκανε κατά τη διάρκεια της φιέστας της κατάκτησης του Copa America. Πέρα από τις χειρονομίες, ο Μαρτίνες θα «πληρώσει» και για το περιστατικό με τον καμεραμάν απέναντι στην Κολομβία, όταν ο έμπειρος τερματοφύλακας απώθησε και χτύπησε τον άνθρωπο που βιντεοσκοπούσε.

Ο Μαρτίνες θα χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 απέναντι σε Βενεζουέλα και Βολιβία.


ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Άμεση ανάλυση: Η ακέφαλη Χεζμπολάχ σέρνει σε ολοκληρωτικό πόλεμο το Ιράν

Τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Δημήτριο - Νεκρός 22χρονος μοτοσικλετιστής

Την Τρίτη οι ανακοινώσεις για τα τιμολόγια Οκτωβρίου - Σταθερές ή και μειωμένες οι τιμές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr