Κολομβία: Χάος στο Ατλέτικο Νασιονάλ - Τζούνιορ με μαχαιρώματα και δακρυγόνα από την αστυνομία

Φριχτές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Ατλέτικο Νασιονάλ - Τζούνιορ της Κολομβίας, με οπαδούς να διαπληκτίζονται να και βγάζουν μαχαίρια, οδηγώντας σε διακοπή του αγώνα και εκκένωση του γηπέδου

Μάρτυρες φριχτών σκηνών βίας έγιναν όσο βρέθηκαν στο «Atanasio Girardot» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μεταξύ Ατλέτικο Νασιονάλ και Τζούνιορ στην Κολομβία.

Με τη συμπλήρωση του 60ου λεπτού, παρατηρήθηκε ένταση στις κερκίδες από μερίδα οπαδών και στη συνέχεια η κατάσταση κλιμακώθκε με βίαια επεισόδια ανάμεσά τους. Όλα ξεκίνησαν μετά το δεύτερο γκολ της γηπεδούχου ομάδας, με περίπου 300 υποστηρικτές των αντιπάλων να προκαλούν το απόλυτο χάος στις εξέδρες.

Οι οπαδοί της Νασιονάλ απάντησαν βγάζοντας μαχαίρια, γεγονός το οποίο οδήγησε στο σοβαρό τραυματισμό περίπου 20 ατόμων. Οι αρχές ενημέρωσαν ότι για να αποφευχθούν τα χειρότερα θα έπρεπε να απομακρυνθεί ο κόσμος από τις εξέδρες, την ώρα που και οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν αρχίσει να διαπληκτίζονται.

Η κατάσταση βρισκόταν εκτός ελέγχου. Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις σταμάτησαν λόγω των δακρυγόνων που έριχνε η αστυνομία και οι ποδοσφαιριστές αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια με το ματς να διακόπτεται οριστικά.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Άμεση ανάλυση: Η ακέφαλη Χεζμπολάχ σέρνει σε ολοκληρωτικό πόλεμο το Ιράν

Τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Δημήτριο - Νεκρός 22χρονος μοτοσικλετιστής

Την Τρίτη οι ανακοινώσεις για τα τιμολόγια Οκτωβρίου - Σταθερές ή και μειωμένες οι τιμές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr