Ολυμπιακός: Χωρίς Μασούρα, Ζέλσον και Πιρόλα κόντρα στον Ατρόμητο

Ολυμπιακός: Χωρίς Μασούρα, Ζέλσον και Πιρόλα κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή (18:00) τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη με στόχο την επιστροφή στις νίκες

6315694
Χωρίς τους τραυματίες Γιώργο Μασούρα, Ζέλσον Μαρτίνς και Λορέντζο Πιρόλα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή (18:00) απέναντι στον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. 

Η ομάδα του Πειραιά που έχασε την περασμένη αγωνιστική με 2-1 από τον Άρη θέλει να επιστρέψει στις νίκες στη Super League 1 και εκτός από τους τραυματισμούς έχει να αντιμετωπίσει και την κούραση αφού το βράδυ της Πέμπτης έπαιξε με τη Λιόν στη Γαλλία. 

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού 

Ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (29/09, 18:00) κόντρα στον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Κυριακή την ομάδα του Περιστερίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου στο Ρέντη, ανακοίνωσε τους 21 ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και είναι οι:

Κλείσιμο
Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μουζακίτης, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Ρέτσος, Έσε, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Κωστούλας, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γουίλιαν, Γιάρεμτσουκ.

Ειδήσεις σήμερα:

«Τον κρατούσαν εναλλάξ όσο τον κακοποιούσαν» - Πώς ο 5χρονος αποκάλυψε στους γονείς του τη φρίκη που έζησε από δύο συνομήλικούς του

Το Ισραήλ ανακοίνωσε πως σκότωσε τον ηγέτη της Χεζμπολάχ, Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και πολύ ισχυροί άνεμοι Κυριακή και Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης