La Liga: H Ατλέτικο ακύρωσε εμφάνιση τραγουδίστριας στο γήπεδο της, επειδή δήλωσε φαν της Ρεάλ Μαδρίτης

La Liga: H Ατλέτικο ακύρωσε εμφάνιση τραγουδίστριας στο γήπεδο της, επειδή δήλωσε φαν της Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ντάνα Πάολα είχε προγραμματιστεί να τραγουδήσει στο ημίχρονο του ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ

dana-arthrou
Η Ατλέτικο Μαδρίτης αποφάσισε να ακυρώσει την εμφάνιση της Ντάνα Πάολα στο γήπεδό της, επειδή δήλωσε σε συνέντευξή της στο «La Revuelta» ότι είναι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης. 


Σύμφωνα με το Relevo, η Ατλέτικο που είναι η γηπεδούχος στο ντέρμπι της Κυριακής (29/9) απέναντι στην Ρεάλ Μαδίτης είχε προγραμματίσει την εμφάνιση της Μεξικανής τραγουδίστριας και του Αβραάμ Ματέο στο Metropolitano κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. 



Κλείσιμο

Η Ντάνα όμως κατά την διάρκεια της συνέντευξής της ανέφερε ότι έχει σύντροφο οπαδό της Ρεάλ Μαδρίτης και ότι και η ίδια υποστηρίζει την «βασίλισσα». 

Μάλιστα, «τόλμησε» να τραγουδήσει τον ύμνο της Ρεάλ Μαδρίτης μπροστά στον Broncano, γνωστό οπαδό της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Broncano τη ρώτησε: «Γιατί το τραγουδάς αυτό;» και εκείνη απάντησε: «Γιατί είμαι οπαδός της Ρεάλ». Η τραγουδίστρια δήλωσε επίσης ότι είναι «πολύ ενθουσιασμένη» που θα δει για πρώτη φορά τη Ρεάλ Μαδρίτης από κοντά στο επερχόμενο ντέρμπι.


Η Μεξικανή, η οποία δεν κατάλαβε ποτέ την «γκάφα» που είχε κάνει στο τέλος της εκπομπής έκανε και πρόβλεψη για το σκορ. Έδωσε 2-1 υπέρ της Ρεάλ. 


Αυτά τα άστοχα σχόλια είχαν ως αποτέλεσμα την ακύρωση της εμφάνισής της στο Metropolitano, όπως γράφουν στην Ισπανία. 

danna_paola_
danna_paola_1
danna_paola_2



Βέβαια, σύμφωνα με την Marca, η Ατλέτικο Μαδρίτης ακύρωσε την εμφάνισή της για να μην δημιουργθεί πρόβλημα λειτουργικότητας στο γήπεδο ή καθυστερήσει η έναρξη του 2ου μέρους.

Στο γήπεδο θα υπάρχουν δεκάδες κάμερες, οι πρωταγωνιστές και οι καλεσμένοι των καναλιών θα πρέπει να κάνουν live στο ημίχρονο και στην Ατλέτικο φοβήθηκαν ότι το μουσικό διάλειμμα θα προκαλούσε προβλήματα. 

H Ντάνα Πάολα είναι τραγουδίστρια, αλλά και ηθοποιός. Η Μεξικανή έγινε γνωστή από την νεανική σειρά του Netflix «Elite», που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.


Ειδήσεις σήμερα:

«Τον κρατούσαν εναλλάξ όσο τον κακοποιούσαν» - Πώς ο 5χρονος αποκάλυψε στους γονείς του τη φρίκη που έζησε από δύο συνομήλικούς του

Το Ισραήλ ανακοίνωσε πως σκότωσε τον ηγέτη της Χεζμπολάχ, Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και πολύ ισχυροί άνεμοι Κυριακή και Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης