Ιωαννίδης: Αν πάρουμε από κάθε παίκτη το 100%, δεν μπορεί να μας σταματήσει κάποια ομάδα στην Ελλάδα

Ιωαννίδης: Αν πάρουμε από κάθε παίκτη το 100%, δεν μπορεί να μας σταματήσει κάποια ομάδα στην Ελλάδα

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και την δυναμική του Παναθηναϊκού

6298932
Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και την δυναμική του Παναθηναϊκού μίλησε ο Φώτης Ιωαννίδης. 

Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟ αναφέρθηκε και στις διαφορές του ντέρμπι της ΑΕΚ με εκείνο με τον ΠΑΟΚ και στάθηκε ιδιαίτερα στην επιθετική λειτουργία της ομάδας του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Ιωαννίδη στην Cosmote TV 

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ σαν ομάδα έχει ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού, ιδιαίτερα όταν αμύνεται. Αυτό έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να το διαχειριστούμε και οι παίκτες λίγο καλύτερα. Στο πώς να προετοιμάσουμε το παιχνίδι, στο πόσο σκληροί να είμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στο πόσο καλά θα ανταπεξέλθουμε στον τρόπο παιχνιδιού, γιατί είναι ένας τρόπος παιχνιδιού ακραίος, είναι κοντά στο όριο του φάουλ συνέχεια, σε men to men το οποίο το δουλεύουμε καθημερινά, ώστε να μπορέσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση».

Για τον μηχανισμό που θα πρέπει να έχει η ομάδα στο επιθετικό κομμάτι: «Όπως είπα προηγουμένως δεν έχει κάνει μόνο με τον αντίπαλο, έχει να κάνει και μ’ εμάς. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον κάθε ποδοσφαιριστή που έχουμε στο έπακρο. Αυτή τη στιγμή έχουμε παίκτες με τεράστια ποιότητα και έχω την εντύπωση ότι εάν καταφέρουμε να πάρουμε από κάθε παίκτη το 100%, νομίζω πως δεν μπορεί κάποια ομάδα στην Ελλάδα να μας σταματήσει».

Για το αν αυτό το ντέρμπι θα μοιάζει με εκείνο απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Όχι νομίζω πως είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Αυτό το ματς είναι πιο κοντά στο παιχνίδι με τον Άγιαξ, στα ευρωπαϊκά παιχνίδια παρά στο ματς με τον ΠΑΟΚ, γιατί είναι μια ομάδα τελείως διαφορετική. Ο προπονητής αντιμετωπίζει κάθε αντίπαλο διαφορετικά και είναι φυσιολογικό αυτό».

Ειδήσεις σήμερα:

«Τον κρατούσαν εναλλάξ όσο τον κακοποιούσαν» - Πώς ο 5χρονος αποκάλυψε στους γονείς του τη φρίκη που έζησε από δύο συνομήλικούς του

Το Ισραήλ ανακοίνωσε πως σκότωσε τον ηγέτη της Χεζμπολάχ, Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και πολύ ισχυροί άνεμοι Κυριακή και Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης