Γενς Λέμαν: Συνελήφθη μεθυσμένος, καταδικάστηκε για φθορά ξένης περιουσίας και τώρα... χωρίζει

Ο παλαίμαχος Γερμανός τερματοφύλακας δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο στην προσωπική του ζωή

Δεν έφταναν στον Γενς Λέμαν, οι μπελάδες που έχει με τη γερμανική δικαιοσύνη, ήρθε και ο χωρισμός του με τη σύζυγό του Κόνι για να επιβαρύνει την κατάσταση.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από τρεις μέρες ο παλαίμαχος άσος συνελήφθη με την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ στο Μόναχο όπου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις του Oktoberfest,  ενώ μόλις χθες (Παρασκευή 28/9) ενημερώθηκε ότι το δικαστήριο του επέβαλε πρόστιμο 135.000 ευρώ για τη διαμάχη που είχε με τους γείτονες του προ διετίας (όταν είχε χρησιμοποιήσει αλυσοπρίονο καταστρέφοντας τον φράκτη τους).


Μέσα σ' αυτό το... ζοφερό σκηνικό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Bild, ο Λέμαν ενημερώθηκε ότι η σύζυγός του Κόνι, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου!


Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1995 και παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 1999. Η Κόνι έχει δύο παιδιά με τον Λέμαν, ενώ ο παλαίμαχος τερματοφύλακας υιοθέτησε το παιδί που είχε αποκτήσει από την προηγούμενη σχέση της με τον επίσης παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Κνουτ Ράινχαρντ (με τον οποίο ο Λέμαν ήταν συμπαίκτης για μία σεζόν στη Ντόρτμουντ!).


Η Κόνι βρισκόταν στο πλευρό του Λέμαν καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του και τον στήριζε σε δύσκολες στιγμές, ενώ ήταν αυτή που τον έπεισε να μην αποσυρθεί από τη διεθνή του καριέρα το 2005, λόγω της διαμάχης του με τον Όλιβερ Καν για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα της Γερμανίας.

Σύμφωνα πάντα με τη Bild, παρόλο που το καλοκαίρι όλη η οικογένεια ήταν μαζί στις διακοπές, η πρώην κ. Λέμαν όχι απλά έχει φύγει από εδώ και αρκετό καιρό από το σπίτι τους (στο οποίο παραμένει ο Λέμαν με τα παιδιά τους), αλλά έχει βρει πλέον νέο σύντροφο. 

Το εντυπωσιακό είναι πως αμφότεροι βρέθηκαν στο Oktoberfest, χωρίς να συναντηθούν, με την Κόνι να εμφανίζεται σε διάφορες φωτογραφίες με... φίλους, την ώρα που ο Γενς, πριν συλληφθεί από την αστυνομία, διασκέδαζε με νεαρές γυναίκες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr