Άρης: Χωρίς Μάγιο η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, επέστρεψε ο Σουλεϊμάνοφ

Άρης: Χωρίς Μάγιο η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, επέστρεψε ο Σουλεϊμάνοφ

Οι εκλεκτοί του Άκη Μάντζιου για το ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα

6297973
Ο Ούγκο Μάγιο δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και έτσι δεν είναι στην αποστολή του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής (20:30) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Αντίθετα για πρώτη φορά στη σεζόν στην αποστολή είναι ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ που εξέτισε την ποινή από τον τελικό του Κυπέλλου. 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης 

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (29/09), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κλείσιμο
Cuesta, Sidklev, Montoya, Fattore, Frydek, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Jean Jules Mvondo, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Suleymanov, Saverio, Zamora, Diandy, Loren Moron, Φετφατζίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fabiano Leismann (τραυματίας), Hugo Mallo (δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο), Juankar (έχει ένα χτύπημα στο πόδι, το οποίο αποκόμισε κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης), Quaison, Παναγίδης, Αγοραστός, Κυριαζής (Κ19)». 

Ειδήσεις σήμερα:

«Τον κρατούσαν εναλλάξ όσο τον κακοποιούσαν» - Πώς ο 5χρονος αποκάλυψε στους γονείς του τη φρίκη που έζησε από δύο συνομήλικούς του

Το Ισραήλ ανακοίνωσε πως σκότωσε τον ηγέτη της Χεζμπολάχ, Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και πολύ ισχυροί άνεμοι Κυριακή και Δευτέρα




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης