Super Cup: Έκλεισε ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό ο Ολυμπιακός, 79-74 το Περιστέρι - Βίντεο

Super Cup: Έκλεισε ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό ο Ολυμπιακός, 79-74 το Περιστέρι - Βίντεο

O Oλυμπιακός δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Περιστερίου αλλά προκρίθηκε και θα παίξει την Κυριακή (20:30) με τον αιώνιο αντίπαλό του για την πρώτη κούπα της χρονιάς στη Ρόδο

vildoza
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα μονομαχήσουν την Κυριακή (20:30, ERT3) για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στη Ρόδο. 

Μετά από τους «πράσινους» που απέκλεισαν στον 1ο ημιτελικό του Super Cup τον Άρη και οι «ερυθρόλευκοι» έστω και δύσκολα απέκλεισαν με 79-74 το Περιστέρι. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4i63kkgw5yp)


Ο αγώνας 

Κλείσιμο
Η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο, έβαλε προβλήματα σε αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα φτάνοντας ακόμη και στο +8 (53-61, 28’), αλλά στο φινάλε η διαφορά ποιότητας και οι λεπτομέρειες που είχαν χρώμα ερυθρόλευκο απέτρεψαν την έκπληξη με το… καλημέρα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4i4vn34we55)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4i5ptb25dv5)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4i50p0vqpgx)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4i48lvoegsp)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4i48lvoegsp)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4i42nviuwb5)


Ο Ολυμπιακός όσο κυλούσε ο χρόνος ξεδίπλωσε την ποιότητά του και φυσικά η τεράστια διαφορά στο βάθος των ρόστερ έκρινε το αποτέλεσμα χωρίς άγχος στο φινάλε.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Περιστέρι να κυκλοφορεί καλά τη μπάλα, να ανανεώνει επιθέσεις με επιθετικά ριμπάουντ την ώρα που στην άλλη πλευρά οι Πειραιώτες σκόραραν από τα 6.75 με τους Βεζένκοβ και Φουρνιέ (8-13, 5’). Ο Πάτον κατά κύριο λόγο κυριαρχούσε του Ράιτ διατηρώντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ (11-17, 7’), ωστόσο όταν ήρθε η ώρα των αλλαγών φάνηκε η διαφορά. Το Περιστέρι έχασε τον ρυθμό του και ο Βεζένκοβ με 7 διαδοχικούς πόντους άλλαξε τη θέση του οδηγού (20-17, 9’).

Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τους «ερυθρόλευκους» να αυξάνουν την πίεση στην άμυνά τους οδηγώντας σε λάθη τους αντιπάλους και έτσι δεν άργησε η διαφορά να ανοίξει (28-19, 14’) χάρη σε πόντους των Γκος και Πετρούσεφ. Ο ρυθμός είχε αλλάξει. Η ομάδα του Λιμνιάτη παρέμενε ανταγωνιστική βρίσκοντας στόχο από τη γραμμή των τριών πόντων και παρέμενε κοντά στο σκορ (34-31, 17’). Ο Ολυμπιακός έκλεισε όμως καλύτερα το ημίχρονο και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 41-34.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Περιστερίου έδειξε πως βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση. Με τους Κάντμπερι και Κόφι να ευστοχούν με συνέπεια από τη γραμμή του τριπόντου και τον Ολυμπιακό να παρουσιάζει μία «χαλαρότητα», η κατάσταση άλλαξε και η ομάδα της Δυτικής Αττικής προηγήθηκε με 47-51 (25’). Πλέον το Περιστέρι έπαιζε με αυτοπεποίθηση κάτι που έφερε σκορ και αύξηση της διαφοράς (53-61, 28’).

Ο Ολυμπιακός μπήκε στην τελευταία περίοδο βρισκόμενος πίσω στο σκορ (60-63) και είχε για αντίπαλο μία ομάδα που έπαιζε καλά και με αυτοπεποίθηση. Ο Γουόκαπ με τρίποντο έβαλε μπροστά την ομάδα του μετά από 2:30 λεπτά, ο Βιλντόζα τον μιμήθηκε δίνοντας προβάδισμα 5 πόντων (70-65, 33’) και δεν κοίταξε ξανά πίσω στο σκορ. Βέβαια το Περιστέρι παρέμενε μπελάς κολλημένο στο κατόπι της ομάδας του Μπαρτζώκα, όμως η μπάλα ακούμπησε στη ρακέτα στα χέρια του Πετρούσεφ με τον Σέρβο να τελειώνει εύστοχα τις φάσεις διώχνοντας το όποιο άγχος.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Βάρκιζα: Ηλικιωμένη έχασε τον έλεγχο του ΙΧ της και εισέβαλε σε παιδική χαρά

Δείτε live: Βασιλικός γάμος στην Αθήνα - Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ παντρεύεται τον Μάθιου Κουμάρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης