Μελίσα Παμούκ: Η κούκλα σύζυγος του νέου αστεριού του Ολυμπιακού, Γιουσούφ Γιαζιτζί - Βίντεο, φωτογραφίες

Μελίσα Παμούκ: Η κούκλα σύζυγος του νέου αστεριού του Ολυμπιακού, Γιουσούφ Γιαζιτζί - Βίντεο, φωτογραφίες

Είχε στεφθεί Miss Τουρκία το 2011 - Επαιζε στην τηλεοπτική σειρά Kara Sevda - Έφτασε ήδη στην Αθήνα με τον Τούρκο άσο και σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς

melisa-arthrou
Ο Γιουσούφ Γιαζιτζί έφτασε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού  και έφερε μαζί και την εντυπωσιακή σύζυγό του, τη διάσημη Τουρκάλα ηθοποιό Μελίσα Παμούκ. 


Ο Τούρκος επιθετικός παντρεύτηκε μέσα στο 2024 με την ηθοποιό Μελίσα Ασλί Παμούκ και σε λίγους μήνες θα έχουν στην αγκαλιά τους και το πρώτο τους παιδί αφού η πρώην Miss Τουρκία (2011) είναι έγκυος.

Κλείσιμο



Η Μελίσα, μάλιστα, βρεθηκε την Κυριακή στο Καραϊσκάκη μαζί με τον νέο παίκτη των Πειραιωτών για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ενθουσιάστηκε, δηλώνοντας ήδη...  οπαδός του Ολυμπιακού. 

karaiskaki_

Το love story του ζευγαριού

Το ζευγάρι που δεν αγαπάει ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας έκανε γνωστή την σχέση του τον Αύγουστο του 2023 και τον Μάιο του 2024 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. 


melissa_yousouf__2
melissa_yousouf_
melissa_yousouf_1
melissa_yousouf_3
melissa_yousouf_4
melissa_yousouf

Παντρεύτηκαν στο Παρίσι σε πολύ κλειστό κύκλο και το έκαναν γνωστό στους φαν τους με μία φωτογραφία στο Instagram, ενώ η ηθοποιός πρόσθεσε στον προσωπικό της λογαριασμό και το επίθετο του άντρα της.



Πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία έχει φουσκωμένη κοιλίτσα και έγραψε: «Hot mom alert». 

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Τουρκίας το παιδί που περιμένει το ζευγάρι είναι αγόρι και ίσως να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του στο ποδόσφαιρο. 


Η διάσημη ηθοποιός απέρριψε πολλές προτάσεις για τηλεοπτικές σειρές και ταινίες λόγω του μωρού και όπως φαίνεται έχει μετακομίσει στην χώρα μας με τον πατέρα του παιδιού της.

baby_2
baby


Η καριέρα της και η σχέση της με την Ελλάδα

Η Μελίσα Ασλί Παμούκ γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1991, στο Χάρλεμ της Ολλανδίας. Εκτός από την υποκριτική ασχολείται με το μόντελινγκ. Είναι μάλιστα η νικήτρια του διαγωνισμού Miss Τουρκία 2011, που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη στις 3 Ιουνίου 2011.


melissa_


Εκπροσώπησε, επίσης, την Τουρκία στον διαγωνισμό Miss Υφήλιος (Universe Beauty Contest) στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας τον Σεπτέμβριο του 2011. Νωρίτερα,το 2009, είχε κερδίσει τον τίτλο της Καλύτερης Υποσχόμενης (Hope / Promising Model) στον διαγωνισμό Best Model of Turkey.




Σε ηλικία μόλις 14 ετών, η Μελίσα Ασλί Παμούκ μπήκε στον χώρο της μόδας, ενώ ένα χρόνο πριν είχε κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός με τη συμμετοχή της στη μικρού μήκους ταινία «Dat Zit Wel Snor» το 2004. Έχει συμμετάσχει επίσης στις ταινίες: «GDO KaraKedi» και «Karanlık Şehir Hikayeleri: Kilit».


Η Μελίσα έχει εμφανιστεί σε διάφορες τουρκικές τηλεοπτικές σειρές, κάνοντας το ντεμπούτο της στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Σεβδά Αρτζαόγλου στη σειρά «Yer Gök Aşk» από το 2010 έως το 2013. Άλλοι πρωταγωνιστικοί της ρόλοι της είναι εκείνος της Αϊσέ Ντιντσέρ στη σειρά «Kurt Seyit ve Şura» του 2014, της Ασού Κοζτζούογλου στο «Kara Sevda» το 2015 και της Τζεμρέ Γκιου στη σειρά «Çarpışma» το 2018. 

melissa_5
melissa_6_2
Kara Sevda - Mega Teaser 1


melissa_8
melissa_9


Η Ελλάδα γνώρισε την ταλαντούχα ηθοποιό με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Ασού Κοζτζούογλου στο «Kara Sevda» το 2015, που προβλήθηκε στις οθόνες της χώρας μας στις 12 Ιουνίου 2016 στο κανάλι του MEGA και αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό όσο κανένα άλλο τούρκικο σίριαλ.


Η προσωπική της ζωή

Η 33χρονη γυναίκα είχε διάφορες «περιπέτειες» και στην προσωπική της ζωή πριν τα φτιάξει με τον Γιαζιτζί.  Στο παρελθόν (2012-2019), είχε σχέση με τον Τούρκο ηθοποιό, Τόλγκα Σαλά.  Αργότερα έβγαινε με τον ποδοσφαιριστή Ογούζχαν Οζγιακούπ, με τον οποίο χώρισε τον Ιούνιο του 2021. 


Η καριέρα του Γιουσούφ Γιαζιτζί

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στην Τραπεζούντα και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον οδήγησε στις ακαδημίες της Τραμπζόνσπορ από το 2008, στα 11 του χρόνια. 

Ο Γιουσούφ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Τραμπζόν στις 21 Δεκεμβρίου 2015 και την αμέσως επόμενη μέρα έπαιξε στην ανδρική της ομάδα, βασικός μάλιστα, σ’ ένα ματς κυπέλλου με τη Γκαζιάντεπσπορ. Τα πρώτα του γκολ στη Σουπερλίγκ τα πέτυχε τον Μάιο του 2016 σε μια ονειρεμένη εμφάνιση, στο 6-0 επί της Ρίζεσπορ, όπου σκόραρε 2 γκολ και έδωσε και δύο ασίστ. 

Μετά από δύο γεμάτες χρονιές στην Τραμπζόν (2017-18 και 2018-19) και το ντεμπούτο του στην εθνική ανδρών της Τουρκίας πριν κλείσει τα 20 του χρόνια. 

Στις 6 Αυγούστου 2019 ο Γιαζιτζί υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Λιλ. Τη σεζόν 2023-24 δεν θα την έλεγε κανείς κακή: 41 ματς και 12 γκολ είναι μια γεμάτη χρονιά, μάλιστα κατά τη διάρκειά της και με τα 5 ευρωπαϊκά του γκολ έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία της Λιλ. 

Η Μελίσα και ο Γιουσούφ συγκατοικούσαν από το 2023 που η όμορφη ηθοποιός μετακόμισε στην Γαλλία και όπως όλα δείχνουν το όμορφο ζευγάρι μετακόμισε στην χώρα μας και είναι έτοιμο για μία νέα ζωή, ως παντρεμένοι πλέον. 

Τώρα μένει να δούμε τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή να κάνει τα μαγικά του με την ερυθρόλευκη φανέλα και γιατί όχι την όμορφη ηθοποιό σε κάποια ελληνική σειρά. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης