Μεντιλίμπαρ μετά την επιστροφή του Ολυμπιακού στις νίκες: Στο πρώτο μέρος οι μικροί ήταν οι καλύτεροι

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ζήτησε από τους παίκτες του να περιορίσουν τα λάθη τους

Ευχαριστημένος από την επιστροφή στις νίκες και την εμφάνιση των μικρών αλλά όχι από τη γενική εικόνα του Ολυμπιακού ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος τεχνικός μετά το 2-0 επί του Ατρομήτου «έσταζε» μέλι για τον Μπάμπη Κωστούλα και τους άλλους μικρούς που χρησιμοποίησε αλλά είδε λάθη από τους παίκτες του και ζήτησε βελτίωση. 



Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην Cosmote TV 

Για το ματς: «Σήμερα κάναμε περισσότερα λάθη, από ότι καλά πράγματα. Δώσαμε πολύ χώρο στον αντίπαλο. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στα ντέρμπι αλλά και στην Ευρώπη».

Για την εικόνα των μικρών παικτών: «Στο πρώτο μέρος οι μικροί ήταν οι καλύτεροι. Στο δεύτερο ίσως φάνηκε η κούραση από το παιχνίδι και έχασαν κάποιες μπαλιές με τον αντίπαλο να δημουργεί ευκαιρίες. Ο Κωστούλας ήταν πολύ καλός, μπόρεσε να απελευθερωθεί. Μπορεί να μας δώσει πολύ περισσότερα από ό,τι σήμερα».

Για το αν οι νέοι παίκτες θα πάρουν ευκαιρίες: «Ελπίζουμε πως ναι, έχουμε περίπου 30 ποδοσφαιριστές, ένα μεγάλο ρόστερ. Ελπίζουμε να βρούμε χρόνο για τους νέους παίκτες γιατί το αξίζουν». 



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Το ότι συζητάμε με τον Ερντογάν, δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε - Μεγάλο ενδιαφέρον διεθνών επενδυτών για Ελλάδα

Η στιγμή που απογειώνονται τα ισραηλινά μαχητικά για να σκοτώσουν τον Νασράλα - Τι είναι οι βόμβες «bunker buster» που έριξαν


«Το ευχαριστήθηκα... και καλά της κάναμε» - Σοκάρουν οι διάλογοι για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr