Τρελή φάση και τετραπλή απόκρουση στην Τσάμπιονσιπ - Τα έπιανε ακόμα και πέφτοντας με την πλάτη - Δείτε βίντεο

Τρελή φάση και τετραπλή απόκρουση στην Τσάμπιονσιπ - Τα έπιανε ακόμα και πέφτοντας με την πλάτη - Δείτε βίντεο

Ο Πολ Ναρντί έγινε... QuadruPaul

nardi
Σε μια φάση που λίγο-πολύ είχε κάπου στα 2.00 από τα συνολικά 4.75 xgoals, ο Πολ Ναρντί κατάφερε να βγει νικητής και στο τέλος του αγώνα να πάρει και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για την ΚΠΡ.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας, που κάποτε είχε ενθουσιάσει τους ανθρώπους της Μονακό και έκανε ό,τι περνούσε από τα χέρια του σε μια τριετία στη Λοριάν κατά την οποία οι «μπακαλιάροι» είχαν κάνει μεγάλη επένδυση για επιστροφή στην Ligue 1 αλλά τελικά επέστρεψαν όταν αποχώρησε, προσέφερε μία από τις φάσεις της σεζόν όσον αφορά τους γκολκίπερς, αποκρούοντας ακόμη και τον... εαυτό του.

Ενός μακρινού σουτ, που το έβγαλε χαμηλά στη δεξιά γωνία, ακολούθησε ένα πιο κοντινό το οποίο εξουδετέρωσε επίσης, για να διώξει στη συνέχεια τη μπάλα -πέφτοντας με την πλάτη- πριν αυτή περάσει τη γραμμή από τα φάλτσα, πριν απομακρύνει με το σώμα για τελευταία φορά πάνω στην τελική γραμμή.

Με το που έκανε και την τέταρτη απόκρουση πανηγύρισε στιγμιαία, για να ξεσπάσει μετά το πέρας της φάσης. Οι προσπάθειές του δεν ήταν αρκετές ώστε οι Ρέιντζερς να αποφύγουν την ήττα (2-0) απέναντι στη Μπλάκπουλ για τη Τσάμπιονσιπ, ωστόσο ο Ναρντί ήταν εκείνος με την καλύτερη βαθμολογία στον αγωνιστικό χώρο.

Κλείσιμο
Ευφυές και το λογοπαίγνιο της ΚΠΡ με το «quadruple» (τετραπλός-ή) και το Paul.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης